Skip to main content

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 20.95%

Oprettelsesgebyr

100 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

3.49% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

500 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 200,000 kr. ÅOP 3.98 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 3,400 kr. Samlet tilbagebetaling 255,847 kr. Samlede kreditomkostninger 55,847 kr.

Lånebeløb

25000 - 500000 DDK

ÅOP

9.95% - 18.95%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

-

Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr.

Lånebeløb

1000 - 20000 DDK

ÅOP

22.50%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

Hurtig

Nordcredit er en tidsubegrænset fleksibel kreditfacilitet. Repræsentativt eksempel ved ligelig betaling over 12 måneder ved fuld udnyttelse af en kredit på 5000 kroner med en ÅOP på 24,97 %: De samlede omkostninger for kreditten er 630 kroner, og den samlede tilbagebetaling fordelt på tolv måneder er i alt 5630 kroner. Kreditten har en fast rente på 22,5%. Godkendte udbetalinger udbetales efter 48 timer. Du har mulighed for at vælge straksudbetaling mod betaling af et ekstra gebyr på 30 % udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højest 1199 kroner. Hvis du ønsker at bruge din kredit efter den første udbetaling, koster hver udbetaling 20 % udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højest 395 kroner. Fortsat brug og hurtig betaling er begge frivillige muligheder.

Veksle penge

Veksle penge

Vigtigste informationer

Det er kun i Danmark, at der anvendes Danske kroner. Hvis du skal rejse til et andet land, er det ofte nødvendigt at veksle valuta til den lokal valuta, der anvendes i det pågældende land. Men hvad er egentlig den bedste måde at veksle penge på?
Det afhænger af flere faktorer, herunder hvor meget penge du skal veksle, hvor hurtigt du skal bruge pengene, og hvilken valuta du skal veksle til.
Hvis du skal veksle til en mere udbredt valuta, kan det være en fordel at bruge en Global Exchange butik. Disse butikker findes ofte i lufthavne, hvor gebyrerne dog kan være lidt højere end normalt, grundet det store antal rejsende.

  1. Danmark og det danske rigsfællesskab er de eneste steder hvor der bruges Danske kroner.
  2. Når man rejser, skal man typisk veksle valuta til den lokal valuta der anvendes i det pågældende land.
  3. Der findes flere Global Exchange butikker rundt i landet, hvor man kan veksle valuta til lokal valuta.
  4. I nogle banker kan man stadig få udbetalt og hævet den ønskede valuta i udenlandske mønter.
  5. I dag er det mere normalt at få den bedste vekselkurs på din valuta online.
  6. Hvis man vil veksle penge hjemmefra, er det nok den bedste mulighed at finde en online service, som kan hjælpe dig med at veksle til de gængse valutaer.

Hvad er den bedste måde at veksle penge til lokal valuta?

Det er kun i Danmark og i det danske rigsfællesskab at der anvendes Danske kroner. Det betyder også, at hvis du skal ud og rejse, er det ofte nødvendigt at veksle valuta til den lokal valuta der anvendes i landet du skal til. Men hvad er egentlig den bedste måde at veksle penge på? Det ser vi nærmere på her. Der er ikke noget så skønt som en sommerferie til et solrigt land eller en dejlig storbyweekend i udlandet. For at du kan få stillet din shoppelyst, er det dog nødvendigt, at du bruger den valuta der er gangbar i det land du befinder dig i.

Hvor kan jeg få den bedste vekselkurs på min valuta?

De bedste vekselkurser får man typisk hvis man anvender et vekselbureau. De fleste vekselbureauer er dog mere interesserede i at sikre deres egne profitter, end de er i at tilbyde deres kunder de bedste vekselkurser. Det er derfor ikke altid en fordel at anvende et vekselbureau, hvis man ønsker at få den bedste vekselkurs på sin valuta.

Hvordan kan jeg veksle kontanter?

Hvis du f.eks. har vundet en stor sum penge i lotteriet, kan det være nødvendigt at veksle en del af disse til kontanter, da der ikke altid er store beløb i den lokale valuta i stedet for at veksle dem alle sammen. Det er selvfølgelig bedst, hvis man ikke har en stor sum penge i kontanter på én gang, da man kan blive udsat for tyveri.

Hvad er fordelene og ulemperne ved at bruge et kreditkort?

Hvis du ønsker at bruge dit kreditkort til at betale for rejsen, er det en god ide at kontakte din bank for at høre om de har det kreditkort der passer bedst til dig. Man kan nemlig ikke kun vælge at få et æble eller en banan af sin bank, men man kan få et kreditkort der passer til ens behov. Du kan f.eks. få et Mastercard med rejseforsikring, et Mastercard med cashback eller et kreditkort der passer til dit forbrug. Men hvad er egentlig fordelene og ulemperne ved at bruge et kreditkort? Det ser vi nærmere på her.

Den bedste måde at veksle penge på

Det er kun i Danmark og i det danske rigsfællesskab at der anvendes Danske kroner. Det betyder også, at hvis du skal ud og rejse, er det ofte nødvendigt at veksle valuta til den lokal valuta der anvendes i landet du skal til. Men hvad er egentlig den bedste måde at veksle penge på? Det ser vi nærmere på her

Der er ikke noget så skønt som en sommerferie til et solrigt land eller en dejlig storbyweekend i udlandet. For at du kan få stillet din shoppelyst, er det dog nødvendigt, at du bruger den valuta der er gangbar i det land du befinder dig i.

Den bedste måde at veksle penge til lokal valuta og hæve valuta, finder du typisk i Global Exchange butikker rundt omkring i landet. Der er flere af disse i Københavns Lufthavn, men desværre er gebyrerne ofte lidt højere her, da der er så mange rejsende, at de tillader sig at tage lidt ekstra for at tilbyde udbredte valutaer som forex bank eller western union. Det behøver ikke kun at være Københavns Lufthavn, det kan også f.eks. være Billund Lufthavn eller andre lufthavne i Danmark. Hvis du bare skal hæve penge, kan dette løses i en standard hæveautomat, som du kan finde over det hele i Danmark.

Kan jeg veksle penge hjemmefra?

I nogle banker, kan man stadig få udbetalt og hævet den ønskede valuta i udenlandske mønter, samt tilbyder nogle at købe valuta, men det er et marked som er nedadgående, grundet økonomiens digitale fremgang. I dag er det mere normalt at få den bedste vekselkurs på din valuta online. Men dog findes der stadig mange forskellige vekselbureauer, som tilbyder valutaveksling af de mest udbredte valutaer. Hvis du vil veksle penge hjemmefra, er det nok den bedste mulighed at finde en online service, som kan hjælpe dig med at veksle til de gængse valutaer. Men det afhænger selvfølgelig at om det er et større beløb eller om vekselkursen overhovedet er god online.

Hvilke muligheder er der for at veksle kontanter?

Mange tænker sikkert på banken når det gælder om at veksle penge til udenlandsk valuta. Her kan du dog også sagtens veksle sine danske kroner til udenlandsk valuta, du skal dog være opmærksom på, at banken tager et gebyr for at veksle dine penge. Vil du veksle til udenlandsk valuta i banken skal du desuden være opmærksom på, at det ofte er nødvendigt at forudbestille valutaen i god tid inden du skal bruge den.

Der findes heldigvis også andre steder at veksle penge end i banken. Der er nemlig i flere større byer vekselbureauer hvor man kan komme ind direkte fra gaden og veksle penge. Der er hård konkurrence blandt vekselbureauerne, derfor er gebyrerne ofte helt i bund ved disse bureauer. Vil du gerne have kontanter i hånden kan det derfor være en god forretning, at anvende et vekselbureau.

Hævekort og kreditkort er også en mulighed

Kontanter har selvfølgelig den svaghed, at du kan blive udsat for tyveri og så er hele rejseopsparingen væk. Derfor foretrækker mange, at anvende deres kreditkort direkte som betalingsmiddel når de er ude at rejse. Dette er bestemt også en mulighed. Kreditkort som Mastercard og Visakort kan benyttes i næsten alle lande. Fordelen ved at benytte dit kreditkort er også, at du slipper for at stå med ubrugt valuta når du vender tilbage til Danmark.

Ønsker du at få kontanter i hånden kan du sagtens bruge dit kreditkort til at hæve den lokale valuta i de fleste kontantautomater i udlandet. Her skal du dog være opmærksom på, at du kommer til at betale et gebyr når du hæver i en udenlandsk hæveautomat. Hvorvidt du ønsker at veksle kontanter i Danmark inden du rejser eller du bruger dit kreditkort, er således meget et spørgsmål om temperament. Der er fordele og ulemper ved begge muligheder.

Find det bedste gratis lån i Danmark

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.