Skip to main content

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 20.95%

Oprettelsesgebyr

100 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

3.49% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

500 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 200,000 kr. ÅOP 3.98 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 3,400 kr. Samlet tilbagebetaling 255,847 kr. Samlede kreditomkostninger 55,847 kr.

Lånebeløb

25000 - 500000 DDK

ÅOP

9.95% - 18.95%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

-

Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr.

Lånebeløb

1000 - 20000 DDK

ÅOP

22.50%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

Hurtig

Nordcredit er en tidsubegrænset fleksibel kreditfacilitet. Repræsentativt eksempel ved ligelig betaling over 12 måneder ved fuld udnyttelse af en kredit på 5000 kroner med en ÅOP på 24,97 %: De samlede omkostninger for kreditten er 630 kroner, og den samlede tilbagebetaling fordelt på tolv måneder er i alt 5630 kroner. Kreditten har en fast rente på 22,5%. Godkendte udbetalinger udbetales efter 48 timer. Du har mulighed for at vælge straksudbetaling mod betaling af et ekstra gebyr på 30 % udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højest 1199 kroner. Hvis du ønsker at bruge din kredit efter den første udbetaling, koster hver udbetaling 20 % udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højest 395 kroner. Fortsat brug og hurtig betaling er begge frivillige muligheder.

Stående lån

Staaende laan

En af de mest populære typer lån er det stående lån, som er en særlig type, som du kan tegne uden sikkerhed. De er også kendt som signaturlån og kræver ikke en kreditkontrol eller minimumsindkomstkrav for at være berettiget til en. Rentesatsen er også fast! De fleste udlånsselskaber kræver, at du udfylder en ansøgning om en lånestandard. Dette indebærer normalt at give nogle personlige oplysninger, din nuværende adresse og nogle gange bankkontooplysninger. I nogle tilfælde skal du også vise ID for at bevise, hvem du er. Når det gælder ansøgning om et lån, kan det være svært at navigere gennem de mange forskellige tilgængelige.Der er mange forskellige lån til rådighed, og det kan være svært at afgøre, hvilken der kan være den bedste for dig. En, der måske giver dig flere muligheder, er et stående lån. Klik her for at få flere oplysninger om, hvad et stående lån indebærer.

Er du forvirret omkring stående lån?

Et stående lån er en anden lånetype, hvor hele lånebeløbet tilbagebetales i slutningen af lånet, og det betyder, at der ikke kræves afdrag. Et kendetegn ved et endeligt lån er, at det eneste du betaler i hver månedlige betalingsperiode er renter, hvilket vil være tilfældet i løbet af lånets løbetid. Raterne betales med et engangsbeløb en dag før tilbagebetaling, som kaldes “ballon”. Et stående lån adskiller sig fra andre rentebærende lån, da de fleste rentelån kun har denne status i en bestemt periode. Efter denne periode skal du foretage månedlige betalinger ligesom med almindelig gæld. Stående lån kræver kun tilbagebetaling af renter i løbet af løbetiden. I sidste ende betales de enten fuldt ud, eller du skal tegne et nyt lån for at udligne forskellen efter forfaldsdatoen.

Der er et par måder, hvorpå stående lån er forskellige fra andre typer lån. Især er det forskelligt fra det serielle lån, som er en type lån, hvor du betaler en fast rente hver periode, og renten falder støt over tid, når du kommer tættere på den sidste periode. Et serielån er fastforrentet, mens et stående lån normalt har en mere variabel rente. Realkreditlån varer også kortere perioder end andre typer lån og har flere fordele. Er du nysgerrig efter, hvem de er?

Et stående lån kan være et godt økonomisk værktøj at have i dit arsenal. Her er nogle af fordelene:

Begrebet stående lån er ikke nyt. Stående lån er en effektiv måde at gøre lidt mere fremskridt på dine forretningsmål hver måned, mens du kun betaler et meget lille beløb i form af renter.Denne type lån er også fordelagtig, fordi du betaler det samme beløb hver periode, så du betaler aldrig mere end dit oprindelige beløb. Dette giver dig mulighed for at spare penge enten til dig selv eller til, når lånet skal tilbagebetales. Det er ikke ligesom gamle lån dog, det er et oprigtigt fornuftigt lån.

En af fordelene ved et stående lån er, at det har en kortsigtet periode, hvilket betyder, at du kan få en relativt lav rente. Jo kortere periode du vælger, jo lavere vil din rente normalt være.

Låneudbydere der tilbyder forskellige afdragsfrit lån og giver god service under hele lånets løbetid

Den generelle regel er, at enhver kan få et stående lån, så længe långiverens krav er opfyldt.

For at være berettiget til et Dankort skal du være 18 år eller ældre, have et dansk HLR-nummer, bo i Danmark og ikke være registreret i RKI eller debitor registret.

Låneudbyderne beder om disse krav for at beskytte både dig som kunde, så du kan optage det lånte beløb med størst mulig sikkerhed og . Hvis du overholder disse betingelser og deadlines, er der større chance for, at vi kommer til en forståelse.

Hvis du føler dig fedt eller ønsker et lån med lav rente, kan et stående lån være noget for dig. Hvis tingene går efter planen, kan du spare en masse penge ved at vælge denne type lån.

Når du går efter denne type lån, er det vigtigt du har styr på hele lånets løbetid og hvad det er for nogle afdragsfrie lån det er der findes derude, så du har noget at sammenligne med. De billigste lån, har oftest mange krav du skal opfylde, for at optage hele lånet. Hvad er de månedlige ydelser, hvad er lånets udløb, hvornår er sidste termin og hvad er et fast lån? Alt dette er vigtige ting at vide en masse om, når du skal indfri lånet, til en fast månedlig ydelse under hele låneperioden.

Find det bedste gratis lån i Danmark

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.