Skip to main content

Lånebeløb

20000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 20.95%

Oprettelsesgebyr

100 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

Lånebeløb

4000 - 25000 DDK

ÅOP

24.87%

Oprettelsesgebyr

1000 DDK

Varighed til godkendelse

1 Time

8.000 kr. over 24 mdr. Årlig debitorrente: 0%. ÅOP: 24,87%. Mdl. ydelse: 416,67 kr. Samlet tilbagebetaling: 10.000 kr. Samlede kreditomk.: 2.000 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr på 25% Ansøger skal være mellem 23-70 år og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret og skal endvidere opfylde kriterierne i den samlede kreditværdighedsvurdering.

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

3.49% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

500 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 200,000 kr. ÅOP 3.98 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 3,400 kr. Samlet tilbagebetaling 255,847 kr. Samlede kreditomkostninger 55,847 kr.

Lånebeløb

1000 - 1000000 DDK

ÅOP

5%

Oprettelsesgebyr

300 DDK

Varighed til godkendelse

1 Dag

Udbetalingseksempel: Værdi af genstande kr. 10.000, udbetaling kr. 5.000, stigning i tilbagekøbspris efter to måneder kr. 750, samlet tilbagekøbspris efter to måneder kr. 5.750 (stigning på 7,5 % pr. måned). Du er ikke forpligtet til at tilbagekøbe og du kan aldrig gældsætte dig hos os. Renteeksempel: Vi har ikke en rente ligesom de andre långivere. Men omkostninger per måned på 1.95%-8.5% Vi har ikke nogle gebyrer - oprettelsesgebyr eller mdl gebyrer. Der er dog minimumsomkostninger på 250 kroner. Det vil sige, indtil omkostninger er nået op på 250 kroner, vil det koste 250 kroner.

Samlelån

Samlelaan

Vigtigste informationer

Et samlelån er et rigtig populært lånetilbud, som danskerne benytter sig af, som aldrig før. Meningen med et samlelån, er at samle alle ens eksisterende lån som f.eks.kviklån hos én enkelt låneudbyder, i stedet for at alle ens lån er spredt udover flere forskellige udbydere, da dette ofte bliver dyrere end at samle dine mange lån ét sted. Det er det smarte ved et samlelån, at man samler lånet til en enkelt udbyder.

  1. Samlelån er lån, der samler alle dine eksisterende lån hos én enkelt låneudbyder.
  2. Dette gøres for at spare tid og penge på afgifter og gebyrer.
  3. Du kan ansøge om et samlelån hos flere forskellige låneudbydere, hvor renten og lånets størrelse varierer.
  4. Ofte kan du ikke ansøge om et samlelån hvis du allerede er indregistreret i RKI.

Hvad er et samlelån?

Der er ét lån og så er der et samlelån. Et samlelån er et rigtig populært lånetilbud, som danskerne benytter sig af, som aldrig før. Meningen med et samlelån, er at samle alle ens eksisterende lån som f.eks. kviklån hos én enkelt låneudbyder, i stedet for at alle ens lån er spredt udover flere forskellige udbydere, da dette ofte bliver dyrere end at samle dine mange lån ét sted. Det er det smarte ved et samlelån, at man samler lånet til en enkelt udbyder. Det gode ved et samle lån er, at det for det første bliver langt mere overskueligt at skulle tilbagebetale pengene, så man ikke skal handle med flere forskellige på én gang. Derudover sparer man også rigtig meget på gebyrer og afgifter, i det man så har et samlelån hos ét enkelt firma.

Det passer ikke til alle, bare fordi man har mere end et lån, men hvis man har mange forskellige og man skylder forholdsvist mange penge, så er det en god idé at få det samlet og få det struktureret lidt. Jo mindre styr man har på de beløb man skylder til låneudbydere, jo dyrere ender det med at blive i sidste ende, derfor kan man lige så godt få det hele samlet i et samlelån.

Hvad er fordelene ved et samlelån sammenlignet med mange små lån?

  • Man sparer rigtigt mange penge på afgifter, gebyrer osv.
  • Man sparer en masse tid, så man ikke skal sidde og rode med flere forskellige låneudbydere.
  • Man kan samle alle ens lån i ét enkelt lån

Hvor finder jeg det bedste og billigste samlelån?

Der er rigtig mange låneudbydere i Danmark som tilbyder samlelån. Herunder vil du finde en liste over de top 3 mest anvendte samlelånsudbydere, som du kan stole på. Husk dog altid at undersøg tallene nøje og om det passer med din nuværende situation og nuværende økonomiske situation. Kontakt evt. din bank eller en uvildig økonomisk rådgiver, hvis du er i tvivl om det er en god idé. Lad os kigge nærmere på hvor du kan ansøg om et samlelån til en lav rente.

Bank Norwegian

Hos Bank Norwegian, kan du samle alle dine eksisterende lån, her renten på 6,99%. Når du skal ansøge om et samlelån hos Norwegian, kan du låne fra 5.000 til 400.000 kr. Når du bliver godkendt hos Bank Norwegian, så indfrier de alle dine nuværende lån for dig, så du ikke skal bekymre dig om dem længere, men kun dit samlelån hos Bank Norwegian. Du må selvfølgelig ikke være indregistreret i debitor registret hvis du skal have ét samlet lån hos Bank Norwegian.

Lendo

Hos Lendo, kan du også samle alle dine lån og ansøge om et lån på mellem 10.000 og 500.000 kr. Her tager det ca. 1-2 dage før at dit lån bliver udbetalt af Lendo. Lendo tilbyder dig at samle boliglån, billån, SU-lån og meget mere. Det er ofte lidt dyre lån hos Lendo, sammenlignet med mange af de andre der tilbyder dig at låne penge og få et samlelån.

Express Bank

Med et samlelån hos Express Bank, kan du sammenlægge lån i prislejet fra 75.000 kroner og helt op til 500.000 kroner. Her indfrier de også alle dine eksisterende lån med det samme, så du ikke skal have noget med flere låneudbydere at gøre på en gang, så derfra vil al betaling gå igennem Express Bank og det samlelån du har dér. Det er bare langt mere overskueligt.

Samlelån trods RKI – Kan det lade sig gøre?

Det er oftest ikke muligt at optage et samlelån, når du allerede er indregistreret i RKI. Så snart du er i RKI, så er du ligesom frosset fast og kan ikke sammenlægge sine lån eller tage et nyt lån, fordi du har en eksisterende gæld der er vurderet til at være for høj ift. lånets løbetid og de forskellige lån du har gang i.

Find det bedste gratis lån i Danmark

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.