Skip to main content

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

3.49% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

500 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 200,000 kr. ÅOP 3.98 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 3,400 kr. Samlet tilbagebetaling 255,847 kr. Samlede kreditomkostninger 55,847 kr.

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 20.95%

Oprettelsesgebyr

100 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

Lånebeløb

4000 - 25000 DDK

ÅOP

24.87%

Oprettelsesgebyr

1000 DDK

Varighed til godkendelse

1 Time

8.000 kr. over 24 mdr. Årlig debitorrente: 0%. ÅOP: 24,87%. Mdl. ydelse: 416,67 kr. Samlet tilbagebetaling: 10.000 kr. Samlede kreditomk.: 2.000 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr på 25% Ansøger skal være mellem 23-70 år og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret og skal endvidere opfylde kriterierne i den samlede kreditværdighedsvurdering.

Lånebeløb

1000 - 20000 DDK

ÅOP

22.50%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

Hurtig

Nordcredit er en tidsubegrænset fleksibel kreditfacilitet. Repræsentativt eksempel ved ligelig betaling over 12 måneder ved fuld udnyttelse af en kredit på 5000 kroner med en ÅOP på 24,97 %: De samlede omkostninger for kreditten er 630 kroner, og den samlede tilbagebetaling fordelt på tolv måneder er i alt 5630 kroner. Kreditten har en fast rente på 22,5%. Godkendte udbetalinger udbetales efter 48 timer. Du har mulighed for at vælge straksudbetaling mod betaling af et ekstra gebyr på 30 % udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højest 1199 kroner. Hvis du ønsker at bruge din kredit efter den første udbetaling, koster hver udbetaling 20 % udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højest 395 kroner. Fortsat brug og hurtig betaling er begge frivillige muligheder.

Lånetyper

Laanetyper

Vigtigste informationer

I dag findes der mange forskellige slags lån. Eksempelvis forbrugslån, boliglån, realkreditlån, kviklån, m.m. Der er mange gode råd at hente på nettet, eller at spørge din bankrådgiver til råds om hvad der er bedst for dig. Husk også at spørge til fordelene og ulemperne. Husk også altid at have et overblik over din økonomi, hvis du f.eks. tager et boliglån.

  1. Der findes mange forskellige lånetyper, i takt med at lånemarkedet er vokset så meget og blevet så populært.
  2. De mest almindelige lånetyper er forbrugslån, boliglån, kviklån, SMS-lån, realkreditlån og billån.
  3. Renten på forbrugslån er ofte rigtig høj, så det er klart noget man skal være opmærksom på, når man tager et forbrugslån.
  4. Med et kviklån kan du typisk låne mellem 500 og 10.000 kroner.
  5. Et rentefrit lån er et lån som udgiver sig for at være næsten gratis, men det er det oftest aldrig.
  6. Lånets løbetid er den periode som du skal afbetale lånet i. Løbetiden kan være alt mellem 1 måned til mange år.

Hvilke forskellige lånetyper findes der?

I dag findes der mange forskellige slags lån, i takt med at lånemarkedet er vokset så meget og blevet så populært, er det klart der er brug for nye måder at låne penge på, da skaren af lånere, som er på jagt efter det billigste lån, er blevet så meget større. I denne artikel vil vi stille skarpt på de forskellige lånetyper der findes, hvilke der er bedst at benytte sig af og hvorfor. Vi kigger også på hvilke typer lån der er bedst, selv når du skal betale renter som er lidt høje.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er et lån du optager, hvis du har behov for luft i økonomien, til at kunne forbruge lidt ekstra og til at låne pengene over lånets løbetid, som typisk er god på et forbrugslån. Her er det altså kun fantasien der sætter grænser, for hvad du kan låne til. Vil du på en ferie, købe et par nye bukser eller investere i aktier, så kan du frit gøre dette med et forbrugslån. Det ligger også i navnet, forbrugslån, du låner til dit forbrug. Renten stiger og er ofte rigtig høj på forbrugslån, så det er klart noget man skal være opmærksom på, når man tager et forbrugslån.

Hvad er et boliglån?

Et boliglån, er et lån som er skræddersyet til dig, som måske skal til at købe ny bolig, eller til at bygge din egen bolig. Her er det nok bedst at gå i sin egen bank og bede om et boliglån, da renterne også kan være for høje på det private marked. Men her låner man altså penge til alt boligrelateret. Nogle banker og private udbydere, tilbyder dog kun boliglån til f.eks. ejerboliger, ikke f.eks. andelsboliger, det er vigtigt at være opmærksom på.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er et lån, som kun tager et split sekund at blive udbetalt. Der er dog højere gebyrer på, end hvis det er et normalt banklån. Grunden til dette, er typisk den hurtige proces man betaler for, men til gengæld får man pengene rigtig hurtigt. Med et kviklån kan du typisk låne mellem 500 og 10.000 kroner, alt afhængigt af dit budget og hvordan din personlige økonomi ser ud.

Hvad er et SMS-lån?

Med et SMS-lån, tager du lånet over SMS, det er en lidt gammel form for lånetype, da man ikke bruger SMS så meget i dag, som man gjorde engang. Det er typisk dyrt at optage et SMS-lån, og de er blevet reguleret meget med årene, men nogle benytter sig stadig af det.

Hvad er et RKI lån?

Et RKI lån er til dem som er indregistreret i RKI eller debitor registret, men som gerne vil låne penge alligevel. Det er ikke bankerne som tilbyder dette, typisk kun private låneudbydere på markedet, men de er derude. Bl.a. Aurora Finans m.m.

Hvad er et billån?

Et billån er et lån som er tilrettelagt dig, som gerne vil købe en ny eller en brugt bil. Her kan man typisk låne mellem 5.000 og 500.000 kr. En af de helt store i Danmark, er Diba billån, som bl.a. er anbefalet af Forbrugerrådet Tænk.

Hvad er et rentefrit lån?

Et rentefrit lån, er et lån som udgiver sig for at være næsten gratis. Men det er det oftest aldrig. Du betaler nemlig oftest rigtig store summer for et oprettelsesgebyr og andre diverse afgifter. Så husk at tag brillerne på, når du undersøger rentefrie lån.

Hvad er et realkredit lån?

Et realkredit lån, er et lån som banken kan give dig økonomi til f.eks. ny bolig eller store justeringer og renoveringer til din bolig. Hvis det er gennem en bank du tager et realkredit lån, er renten ofte variabel. Realkreditlånet tilbydes oftest af et realkreditinstitut, som yder dig et lån mod pant i den faste ejendom. Jo større pant, jo større lånebeløb til dig. Afhængigt af om du tager dit realkredit lån fra en bank eller et realkreditinstitut, så er det altid forskellige lånevilkår der er gældende.

Hvad betyder lånets løbetid?

Lånets løbetid er den periode som du skal afbetale lånet i, afhængig af den enkelte kreditvurdering og kreditaftale der er indgået mellem låneudbyder og låner. Hele lånets løbetid, har du mulighed for at betale afdrag på hele beløbet, som man også kalder for afdragsfrihed. Løbetiden kan være alt mellem 1 måned til mange år. Typisk er det mellem 6 måneder og 5 år, men det er helt afhængigt af hvilket lån du tager. Hvis du f.eks. tager dit boliglån, så kan det snildt komme op på 20-30 år eller mere. Hvis du tager et andelsboliglån har ofte det samme, men måske lidt mindre, da de fleste er på udkig efter fast ejendom. Det kommer også meget an på den enkelte boligfinansiering og boligens værdi, samt om det er fast eller variabel rente.

Find det bedste gratis lån i Danmark

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.