Skip to main content

Lånebeløb

20000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 20.95%

Oprettelsesgebyr

100 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

Lånebeløb

4000 - 25000 DDK

ÅOP

24.87%

Oprettelsesgebyr

1000 DDK

Varighed til godkendelse

1 Time

8.000 kr. over 24 mdr. Årlig debitorrente: 0%. ÅOP: 24,87%. Mdl. ydelse: 416,67 kr. Samlet tilbagebetaling: 10.000 kr. Samlede kreditomk.: 2.000 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr på 25% Ansøger skal være mellem 23-70 år og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret og skal endvidere opfylde kriterierne i den samlede kreditværdighedsvurdering.

Lånebeløb

1000 - 1000000 DDK

ÅOP

5%

Oprettelsesgebyr

300 DDK

Varighed til godkendelse

1 Dag

Udbetalingseksempel: Værdi af genstande kr. 10.000, udbetaling kr. 5.000, stigning i tilbagekøbspris efter to måneder kr. 750, samlet tilbagekøbspris efter to måneder kr. 5.750 (stigning på 7,5 % pr. måned). Du er ikke forpligtet til at tilbagekøbe og du kan aldrig gældsætte dig hos os. Renteeksempel: Vi har ikke en rente ligesom de andre långivere. Men omkostninger per måned på 1.95%-8.5% Vi har ikke nogle gebyrer - oprettelsesgebyr eller mdl gebyrer. Der er dog minimumsomkostninger på 250 kroner. Det vil sige, indtil omkostninger er nået op på 250 kroner, vil det koste 250 kroner.

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

3.49% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

500 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 200,000 kr. ÅOP 3.98 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 3,400 kr. Samlet tilbagebetaling 255,847 kr. Samlede kreditomkostninger 55,847 kr.

Låneberegner

Laaneberegner

Vigtigste informationer

Det er svært at give et klart svar på hvilken låneberegner der er den bedste. Dette afhænger nemlig af hvilken type lån man ønsker at beregne. Derfor har vi lavet en oversigt med forskellige låneberegnere, så du kan vælge den låneberegner der passer bedst til dig.

  1. Der findes hundredevis af forskellige låneberegner online på nettet i dag.
  2. Du kan finde låneberegneren fra Nykredit ved at klikke her.
  3. På den måde er panthavernes værdi sikret, i tilfælde af brand.
  4. Desuden skal du også være sikker på at du har permanent opholdstilladelse.
  5. Nykredit har også en rigtig god boliglånsberegner, hvor du kan beregne ud fra om det er en helårsbolig, fritidsbolig eller andelsbolig, her kan du også justere på løbetid, afdragsfrihed m.m.

Hvor finder jeg den bedste låneberegner?

Der findes hundredevis af forskellige låneberegner online på nettet i dag. Det er i takt med, at der også findes så mange forskellige lån man kan optage i dag. Stort set alle låneudbydere, har en låneberegner på deres hjemmeside, men dog er der nogle banker som ikke har, endnu. Men for at finde den bedste låneberegner til dig, kommer det jo an på hvilket lån du har tænkt dig at regne på og måske optage. Derfor har vi her lavet en liste, over forskellige låneberegnere og hvordan de fungerer, så kan du se om der er en bestemt låneberegner du kan lide, hvem ved, måske finder du et godt lån?

Låneberegner til billån

Når du skal låne penge, er det vigtigt du har styr på lånets løbetid, de månedlige ydelser, den pålydende rente, den årlig rente og generelt set bare hvad det koster at låne. Hvis du gerne vil optage et billån, til din nye bil eller måske reparation af bil, så er det smart at udregne hvad dine omkostninger vil være. Her er bl.a. Santander Consumer Banks billånsberegner rigtig god og effektiv at bruge. Den kan du tjekke ud, ved at gå til dette link. Du skal her udfylde hvor meget bilen koster, hvor meget du selv kan skyde ind i lånet, hvor gammel bilen er, samt hvad din ønskede løbetid er.

En anden mulighed er Dibas billånsberegner, Diba er kendt for at være Danmarks største låneudbyder af billån. Den kan du tjekke ud ved at klikke lige her. Her indtaster du bilens pris, udbetaling, årgang og ønsket løbetid.

Låneberegner til boliglån

Hvis du står og skal til at købe ny bolig, eller måske skal til at påbegynde en stor renovering af din bolig, så skal du selvfølgelig beregne dit lån ordentligt igennem, så du har styr på tallene og hvor meget du skal afbetale, m.m. Totalkredit har en rigtig god låneberegner, som fortæller dig hvor meget du kan købe bolig for. Her skal du indtaste husstandens indkomst før skat, din egen opsparing/formue, din nuværende gæld, samt om du vil have beløbet pr. måned eller pr. år. Du kan tilgå låneberegneren lige her.

Når du skal til at optage boliglån, er det vigtigt du får individuel rådgivning, som kan hjælpe dig med dit boligkøb, som altid er en unik situation, hvor vores beregner af lån, ikke altid egner sig, til et lån så stort som dit boliglån. Dog er det en god beregner til at give dig gennemsnittet. Det er også en god idé at benytte sig af, for at få et større overblik over de forskellige lånetyper og renter fra de forskellige låneudbydere. Når du skal optage et boliglån, til f.eks. en ejerbolig så er det også vigtigt at du har en obligatorisk brandforsikring under hele lånets løbetid. På den måde er panthavernes værdi sikret, i tilfælde af brand. Desuden skal du også være sikker på at du har permanent opholdstilladelse.

Nykredit har også en rigtig god boliglånsberegner, hvor du kan beregne ud fra om det er en helårsbolig, fritidsbolig eller andelsbolig, her kan du også justere på løbetid, afdragsfrihed m.m. Du kan finde låneberegneren fra Nykredit ved at klikke her. Den kan klart anbefales til at beregne lån og giver dig et rigtig godt overblik over lånetilbud og forskellige låntyper.

Låneberegner til forbrugslån

En god låneberegner til forbrugslån er Express Banks låneberegner, som bare er rigtig flot designet og fungerer virkelig godt. Ved at scrolle lidt ned på siden, kan du i venstre kolonne se, hvad renten er og sætte det ønskede beløb du har lyst til at låne, samt den ønskede løbetid. Det hele er bare sat rigtig flot op, på højre side ser du det totale beløb du skal afbetale. Du kan gå til Express Banks låneberegner her.

En anden knivskarp låneberegner til et forbrugslån, er Resurs Banks låneberegner, som du finder ved at klikke her. Nemt og overskueligt design, desuden med stort indblik i de små detaljer og tal, som kan være uoverskuelige at finde frem, på andre låneberegnere. Derfor har vi valgt at tage Resurs Banks låneberegner med i denne oversigt.

Find det bedste gratis lån i Danmark

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.