Skip to main content

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 20.95%

Oprettelsesgebyr

100 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

3.49% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

500 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 200,000 kr. ÅOP 3.98 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 3,400 kr. Samlet tilbagebetaling 255,847 kr. Samlede kreditomkostninger 55,847 kr.

Lånebeløb

25000 - 500000 DDK

ÅOP

9.95% - 18.95%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

-

Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr.

Lånebeløb

1000 - 20000 DDK

ÅOP

22.50%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

Hurtig

Nordcredit er en tidsubegrænset fleksibel kreditfacilitet. Repræsentativt eksempel ved ligelig betaling over 12 måneder ved fuld udnyttelse af en kredit på 5000 kroner med en ÅOP på 24,97 %: De samlede omkostninger for kreditten er 630 kroner, og den samlede tilbagebetaling fordelt på tolv måneder er i alt 5630 kroner. Kreditten har en fast rente på 22,5%. Godkendte udbetalinger udbetales efter 48 timer. Du har mulighed for at vælge straksudbetaling mod betaling af et ekstra gebyr på 30 % udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højest 1199 kroner. Hvis du ønsker at bruge din kredit efter den første udbetaling, koster hver udbetaling 20 % udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højest 395 kroner. Fortsat brug og hurtig betaling er begge frivillige muligheder.

Kryptovaluta

Kryptovaluta

Den komplette guide til kryptovaluta og hvorfor det er fremtidens penge

Denne vejledning skal hjælpe dig med at forstå, hvorfor kryptokurrency er fremtidens penge.

Kryptovaluta er en digital eller virtuel valuta, der bruger kryptografi til sikkerhed.

Hvad er kryptovaluta og blockchain teknologien?

Kryptovalutaer er digitale eller virtuelle valutaer, der bruger kryptografi til sikkerhed.

Den første kryptovaluta eller digital valuta er Bitcoin, som blev frigivet som open source-software i 2009 af en ukendt person, der brugte aliaset Satoshi Nakamoto. Valutaen bruger kryptografi til at kontrollere transaktionerne, for at forhindre dobbeltudgifter (dvs. at sende den samme valuta/penge to forskellige tidspunkter). Dvs. alle transaktioner er kontrolleret. Du kan købe nye bitcoins i dag, nemt og hurtigt, mange omtaler det endda som digitalt guld.

Hvad er fordelene og ulemperne ved kryptovaluta og digitale valutaer generelt?

Kryptovalutaer som Bitcoin er ikke uden deres svagheder. Med den nylige volatilitet på kryptovaluta markedet er der stor bekymring. Men hvis vi ser på det positive ved kryptokurver samt begrænsninger og regulering, kan vi se, at dette er en lovende teknologi. Dog er der ikke endnu en formelt set rigtig reguleret handelsplatform. Mange investorer tager chancen og stoler på de forskellige børser, selvom man ikke helt ved hvad der foregår bag det hele.

Fordelene ved kryptokurver er, at alle kan bruge dem til ethvert formål uden at nogen regering eller central myndighed blander sig. Ulemperne ved kryptokurver inkluderer høj volatilitet og ingen lovgivningsmæssig kontrol, der har ført til svindel og hack på markedet.

Kryptovalutaer som Bitcoin tilbyder anonymitet og privatliv, hvilket betyder, at regeringer ikke kan spionere på borgernes finansielle transaktioner. Men uden regeringskoordinering eller regulering har kryptokurver været modtagelige for hacks og svindel, hvilket har ført til et ustabilt kryptovalutamarked.

Hvordan investerer man i de forskellige kryptovalutaer?

Kryptovalutamarkedet er i en opadgående tendens, og det potentielle afkast er betydeligt, hvilket har fået mange nye investeringer til at stige markedsværdi og aktiehandel generelt.

Denne artikel hjælper dig med at forstå, hvordan du investerer i forskellige kryptovalutaer.

Min hensigt er ikke at tilbyde økonomisk rådgivning, men derimod at give indsigt i, hvordan kryptovaluta fungerer.

Jeg gennemgår hovedtyperne af kryptovaluta, hvad du skal gøre, før du investerer, og hvad dine investeringsmuligheder er.

Hvordan kan jeg købe kryptovaluta?

Først og fremmest, skal du have nogle penge, så du kan lave en investering og overføre penge til din wallet. Så snart du har dem, skal du finde en af de mange handelsplatforme, hvorpå du kan anskaffe dig en kryptovaluta og lave valutahandel. Et godt udgangspunkt kan f.eks. være Coinbase, som har en meget brugervenlig børs og er den mest populære i kryptoverden. Det kan være lidt besværligt at oprette sig, fordi der er så meget sikkerhed, men det kan lade sig gøre. Der er også nogle mere komplekse handelsbørser som f.eks. UniSwap, PancakeSwap osv. Men det er føst anbefalet at rode med disse, når du har mere styr på hvad du laver og du ved mere om kryptovalutaen. På Coinbase, din wallet, kan du få flere forskellige kryptovaluta, bl.a. den populære Ethereum og Ripple også. Vi vil lige minde dig om, at du ikke skal investere alle dine penge, kun skal investere det du kan tåle at tabe. Bitcoin steget markant over de sidste par år, men mange private investorer mener at Ethereum kommer til at overgå den, men husk at lav din egen research omkring de forskellige kryptovaluta. Husk også, at når du skal sælge din kryptovaluta igen, skal du betale skat af din profit og oplyse fortjenesten til SKAT.

Så snart du har styr på alt dette, kan du vel godt kalde dig for en investor.

Konklusion: Hvad er fremtiden for digital valuta?

Penges fremtid er usikker, men med stigningen i kryptokurver kan det forudsiges, at bankernes tid snart kan være forbi. Kryptovalutaer er stadig ikke almindelige, men de bliver mere populære. De har også set en enorm stigning i investeringerne i 2017, efter at Bitcoin nåede $ 20.000. Det vil være interessant at se, om denne tendens fortsætter, eller om kryptokurver bliver mindre vigtige, når folk finder problemer med dem. Mange unge mennesker, med få tusinde kroner som investerer i kryptovaluta, kommer til at blive stinkende rige, fordi de forstår sig bedre på selve valutaen, end ældre der køber kryptovaluta eller bare investerer i det gængse aktiemarked.

Find det bedste gratis lån i Danmark

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.