Skip to main content

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 20.95%

Oprettelsesgebyr

100 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

Lånebeløb

4000 - 25000 DDK

ÅOP

24.87%

Oprettelsesgebyr

1000 DDK

Varighed til godkendelse

1 Time

8.000 kr. over 24 mdr. Årlig debitorrente: 0%. ÅOP: 24,87%. Mdl. ydelse: 416,67 kr. Samlet tilbagebetaling: 10.000 kr. Samlede kreditomk.: 2.000 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr på 25% Ansøger skal være mellem 23-70 år og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret og skal endvidere opfylde kriterierne i den samlede kreditværdighedsvurdering.

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

3.49% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

500 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 200,000 kr. ÅOP 3.98 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 3,400 kr. Samlet tilbagebetaling 255,847 kr. Samlede kreditomkostninger 55,847 kr.

Lånebeløb

10000 - 150000 DDK

ÅOP

12.55% - 19.56%

Oprettelsesgebyr

800 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Eks.: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%-19,56%. ÅOP: 20,18%-22,94%. Mdl. ydelse: 518-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 42.442-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 18.442-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage.

Kreditkort

BS 21

Vælg det rigtige kreditkort

I dag har langt de fleste danskere et lille plastikkort i deres tegnebog. Det er mange år siden, at kreditkort overhalede kontanter, som danskernes foretrukne betalingsmiddel og der er mange forskellige kreditkort at vælge imellem. Derfor kan det også være svært at beslutte hvilket der er det bedste kreditkort man skal vælge. Vi giver dig her et overblik, til dig som er på jagt efter en god rentefri kredit.

Lige meget om vi handler på nettet eller nede i supermarkedet betaler vi for det meste med et kreditkort, som jo ofte fungerer med automatisk kortbetaling. Du har helt sikkert hørt om de mest populære kreditkort som: Mastercard, Visa, Acceptcard og American Express, for blot at nævne nogle få af de betalingskort der findes i dag.

Kreditkort eller debitorkort

Men et kreditkort er ikke bare et kreditkort. Lad os først se på de væsentligste forskelle mellem et kreditkort og et såkaldt debitorkort.

Set på afstand ligner et kreditkort og et debitorkort jo hinanden en del. De er begge plastkort, som du kan anvende til at betale med, så længe du har en pin kode og det er tilknyttet din konto. Forskellen på de to korttyper er, at pengene ikke trækkes med det samme fra dit kreditkort, når du bruger det. Hvor lang tid du har kredit inden pengene trækkes afhænger af korttypen. Med et debitorkort trækkes pengene med det samme og der er ingen kredit. Det vil sige, at du ikke kan komme til at bruge flere penge end du har på kortet. Har du svært ved at styre din økonomi, kan det derved være en fordel at have et debitorkort frem for et kreditkort, så du ikke kommer til at bruge flere penge end du har.

Fordelene ved at have et kreditkort

Der er mange fordele ved at have et kreditkort. Med et kreditkort kan du altid hæve penge og betale, uanset om du befinder dig i Danmark eller i udlandet. Du behøver derfor ikke at hæve penge, hvis du er ude at rejse. Dette er en stor fordel ved kreditkortet. Kreditkort hænger desuden ofte sammen med en kassekredit. Derfor har langt de fleste med et kreditkort også mulighed for at for at låne et pengebeløb på kortet, altså et såkaldt kreditkortlån, som forudsætter betaling på et senere tidspunkt. Der kan dog også være udgifter forbundet med at have et kreditkort. Nogle gange betaler du et årligt kortgebyr ved at have et kreditkort. Hæver du penge i udlandet, betaler du også et hævegebyr. Dette er dog ofte småpenge sammenlignet med den fleksibilitet et kreditkort giver. Hvis du har et erhvervskort, skal du oftest også betale et årsgebyr for at have kortet.

Vi håber, at vi med denne artikel, har givet dig et indblik i de fordele og ulemper, der er forbundet med at have de forskellige typer af kreditkort, som er på markedet. Èn ting er i hvert fald sikkert, de elektroniske betalingsmetoder som kreditkortet er udtryk for, er kommet for at blive!

Kan jeg optage Rentefri Kredit med mit kreditkort?

Når du benytter dig af dit kreditkort, kan du have mulighed for at få adgang til rentefri kredit, på dit kort. Dog vil dette oftest kun være gældende i en begrænset periode, og du vil altid ende med at skulle betale de samlede kreditomkostninger og betale dine renter, som alle andre der tager et lån.

Hos nogle udbydere kan du få 45 dages rentefri kredit, men det er uhørt at det er igennem en hel låneperiode at du kan slippe for at betale renter og den samlede tilbagebetaling. Hvis det er at kreditaftalen og kredittens løbetid er meget lang og det samlet kreditbeløb ikke er helt enormt, så kan du være heldig at få en god bank som giver dig en løs kreditgrænse og en stærk løbetid. Men der er mange forskellige typer af låneudbydere og banker, så sørg for at undersøg det samlede beløb grundigt, før du begynder den samlede tilbagebetaling.

Husk altid at gå din kreditaftale igennem, med f.eks. en uvildig økonomisk rådgiver, som kan vurdere hvor god den pålydende rente, tilbagebetaling og kreditten i sig selv egentlig er.

Hvad skal jeg gøre når jeg modtager mit nye kreditkort?

Når du modtager dit nye kreditkort, får du først et brev med selve kortet og nogle få dage efter, skulle du gerne få et brev med din ny pin kode fra din bank. Du kan først aktivere dit kreditkort, så snart du har modtaget dit andet brev. Her skal du typisk ringe til et tlf. nummer og indtaste det kortnummer du har på dit kort og afslutte med firkant. Dernæst skal du ned og bruge din ny pin kode i butikken og derefter er du klar til kontanthævning, logge ind på netbank og optage et forbrugslån, hvis din kreditvurdering er blevet accepteret og godkendt af banken. Som ny ejer af et kreditkort eller debetkort, kan du benytte dig af f.eks. Apple Pay, du kan optage en rejseforsikring eller lave en indbetaling til f.eks. express bank.

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.