Skip to main content

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 20.95%

Oprettelsesgebyr

100 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

3.49% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

500 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 200,000 kr. ÅOP 3.98 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 3,400 kr. Samlet tilbagebetaling 255,847 kr. Samlede kreditomkostninger 55,847 kr.

Lånebeløb

1000 - 20000 DDK

ÅOP

22.50%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

Hurtig

Nordcredit er en tidsubegrænset fleksibel kreditfacilitet. Repræsentativt eksempel ved ligelig betaling over 12 måneder ved fuld udnyttelse af en kredit på 5000 kroner med en ÅOP på 24,97 %: De samlede omkostninger for kreditten er 630 kroner, og den samlede tilbagebetaling fordelt på tolv måneder er i alt 5630 kroner. Kreditten har en fast rente på 22,5%. Godkendte udbetalinger udbetales efter 48 timer. Du har mulighed for at vælge straksudbetaling mod betaling af et ekstra gebyr på 30 % udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højest 1199 kroner. Hvis du ønsker at bruge din kredit efter den første udbetaling, koster hver udbetaling 20 % udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højest 395 kroner. Fortsat brug og hurtig betaling er begge frivillige muligheder.

Lånebeløb

25000 - 500000 DDK

ÅOP

9.95% - 18.95%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

-

Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr.

Hvad koster det at have bil?

Hvad koster det at have bil

Vigtigste informationer

For mange danskere er bilen en uundværlig del af hverdagen. Det er bilen der bringer os frem og tilbage på job, børnene i skole og til fritidsinteresser og det er bilen der transporterer os til familiebesøg i weekenderne. Men der er også mange udgifter og uforudsete udgifter forbundet med at have bil. I denne artikel ser vi på hvad det koster at have bil og hvad de variable udgifter er.

  1. At du skal have en ansvarsforsikring for at køre bil i Danmark
  2. Afgiften til staten for at have bil kaldes vægtafgift eller grøn ejerafgift og afhænger af bilens vægt og alder
  3. Bilen skal have et periodisk syn, det første syn kommer 4 år efter den første indregistrering og efter det første syn skal sin bil synes hvert andet år for at sikre, at den lever op til lovens minimumskrav i forhold til sikkerhed og miljø

Hvad koster det at have bil i Danmark? For mange danskere er bilen en uundværlig del af hverdagen. Det er bilen der bringer os frem og tilbage på job, børnene i skole og til fritidsinteresser og det er bilen der transporterer os til familiebesøg i weekenderne. Men der er også mange udgifter og uforudsete udgifter forbundet med at have bil. I denne artikel ser vi på hvad det koster at have bil og hvad de variable udgifter er.

Overvejer du at investere i en bil? Så er det måske en god idé at danne dig et overblik over hvilke udgifter der er forbundet med at have en bil. Mange glemmer, at det ikke kun er afdrag på bilen der skal betales. Der er en række andre faste udgifter forbundet med at være bilejer. Forsikring, vægtafgift eller grøn ejerafgift og bilsyn er blandt de udgifter, som også skal tænkes ind i budgettet. Derfor kan det desværre løbe op i rigtig mange penge at købe bil i Danmark, specielt fordi brændstof udgifter og den gennemsnitlig literpris i Danmark heller ikke er den bedste. Det er en af de løbende udgifter der er mange der ikke tænker på, men også bare det at vedligeholde bilens stand. Det er en stor vægt i dit bilbudget, hvis du bruger bilen meget og har mange andre månedlige udgifter.

Skal jeg betale vægtafgift og grøn ejerafgift

Når det kommer til bilens vægt, er det vigtigt at vide, at vægtafgift og grøn ejerafgift er det samme. Vægtafgift eller grøn ejerafgift er den afgift du betaler til staten for at eje bilen. Hvis din personbil er registreret før 1. juli 1997 (varebil før 18. marts 2009) skal du betale vægtafgift, er din bil registreret senere betaler du grøn ejerafgift. Grøn ejerafgift er en afgift, som beregnes efter bilens brændstofforbrug. I hovedreglen er bilen således dyrere jo mindre den kører på literen. Derfor er de populære små mikrobiler ofte billige i grønne ejerafgifter. Ejerafgiften betales halvårligt. Så ved du hvad dit bilbudget er? Afgiften afhænger også af din bils vægt og jo ældre bilen er jo højere afgift, når du skal betale halvårlig grøn ejerafgift. Under alle omstændigheder, så er det bare en løbende afgift der skal betales, ved at have bil. Du får en besked i din e boks når det er tid til at betale.

Forsikring af din bil

Når du ejer en bil skal du forsikre den. Du skal som minimum have en ansvarsforsikring. De fleste der køber en nyere bil tegner dog en kaskoforsikring. Laver du en skade på en anden bil, dækker din forsikring de skader du har lavet modpartens bil. Har du kun en ansvarsforsikring skal du derimod selv betale for de skader, der er sket på din bil. Har du en kaskoforsikring dækker forsikringen også skaderne på din bil. Inden du vælger forsikring er det en god idé, at sætte sig ind i forsikringsbetingelserne hos selskabet, kig også på hvor høj selvrisiko der er på forsikringen. Det er vigtigt ift. bilens værditab. Undersøg markedet grundigt, der er penge at spare ved at vælge det rette forsikringsselskab, der matcher dine behov. Hvis du er på udkig efter en billigere bilforsikring, så er der mange forsikringsselskaber tilbyder bilforsikring. Her er Santander Consumer Bank eksempelvis et godt bud, på en god bilforsikring. Det er en bilforsikring som mange mennesker i Danmark bruger, fordi den pålydende rente er så god, til de som køber bil og skal betale en række variable udgifter.

Din bil skal synes

Foruden de ovennævnte udgifter, så skal din bil have et periodisk syn. Det første syn kommer 4 år efter den første indregistrering. Efter det første syn, skal sin bil synes hvert andet år. Bilen synes for om den lever op til lovens minimumskrav i forhold til sikkerhed og miljø. Der er forskel på priserne hos de forskellige synshaller, så også her giver det god mening at tjekke markedet. Men man kan som regel få synet sin bil for mellem 3-500 kr.

Vi håber du i denne artikel har fået et overblik de udgifter der er forbundet med at have bil.

Find det bedste gratis lån i Danmark

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.