Skip to main content

Lånebeløb

20000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 20.95%

Oprettelsesgebyr

100 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

Lånebeløb

4000 - 25000 DDK

ÅOP

24.87%

Oprettelsesgebyr

1000 DDK

Varighed til godkendelse

1 Time

8.000 kr. over 24 mdr. Årlig debitorrente: 0%. ÅOP: 24,87%. Mdl. ydelse: 416,67 kr. Samlet tilbagebetaling: 10.000 kr. Samlede kreditomk.: 2.000 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr på 25% Ansøger skal være mellem 23-70 år og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret og skal endvidere opfylde kriterierne i den samlede kreditværdighedsvurdering.

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

3.49% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

500 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 200,000 kr. ÅOP 3.98 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 3,400 kr. Samlet tilbagebetaling 255,847 kr. Samlede kreditomkostninger 55,847 kr.

Lånebeløb

1000 - 1000000 DDK

ÅOP

5%

Oprettelsesgebyr

300 DDK

Varighed til godkendelse

1 Dag

Udbetalingseksempel: Værdi af genstande kr. 10.000, udbetaling kr. 5.000, stigning i tilbagekøbspris efter to måneder kr. 750, samlet tilbagekøbspris efter to måneder kr. 5.750 (stigning på 7,5 % pr. måned). Du er ikke forpligtet til at tilbagekøbe og du kan aldrig gældsætte dig hos os. Renteeksempel: Vi har ikke en rente ligesom de andre långivere. Men omkostninger per måned på 1.95%-8.5% Vi har ikke nogle gebyrer - oprettelsesgebyr eller mdl gebyrer. Der er dog minimumsomkostninger på 250 kroner. Det vil sige, indtil omkostninger er nået op på 250 kroner, vil det koste 250 kroner.

Rki

Rki

Vigtigste informationer

RKI er forkortelsen for det som står for Ribers Kredit Information, som er et kreditvurderingsselskab, RKI ejes af Experian.

Hos RKI som er det største register i Danmark over dårlige betalere, bliver man, hvis man er blevet registreret mærket som værende dårlig betaler, hvis man f.eks. har været dårlig til at betale af på et lån, eller ikke betaler de fakturaer man skal via sin virksomhed, kan man ende i RKI.

Dog kommer man ikke i Ribers Kredit Information, blot hvis man har været dårlig til at tilbagebetale sit SU-lån, men hvis man gang på gang ikke følger op på de rykkere man får og har flere tilbagebetalinger hængende over hovedet, måske togbøder og lign.

RKI står for Ribers Kredit Information og er et kreditvurderingsselskab, der ejes af Experian. Hos RKI kan man ende i registeret som dårlig betaler, hvis man f.eks. har været dårlig til at betale af på et lån eller ikke har betalt fakturaer. RKI bliver anvendt af finansielle institutioner, mobilselskaber og andre virksomheder, der via registeret finder ud af om den enkelte kunde er værd at handle med. Man kan tjekke, hvorvidt man er indregistreret i RKI på www.dininfo.dk. For at komme ud af RKI igen skal man enten afbetale sin gæld eller lave en særaftale med kreditorerne.

Hvad er RKI?

Skal du låne penge, men har skyldige beløb til den finansielle sektor eller offentlige myndigheder og er registreret i RKI? RKI er forkortelsen for det som står for Ribers Kredit Information, som er et kreditvurderingsselskab, RKI ejes af Experian. Hos RKI som er det største register i Danmark over dårlige betalere, bliver man, hvis man er blevet registreret mærket som værende dårlig betaler, hvis man f.eks. har været dårlig til at betale af på et lån, eller ikke betaler de fakturaer man skal via sin virksomhed, kan man ende i RKI. Dog kommer man ikke i Ribers Kredit Information, blot hvis man har været dårlig til at tilbagebetale sit SU-lån, men hvis man gang på gang ikke følger op på de rykkere man får og har flere tilbagebetalinger hængende over hovedet, måske togbøder og lign. Som ikke er blevet betalt, er der risiko for at havne i RKI, som kan begrænse dine muligheder for at optage lån. RKI bliver anvendt af finansielle institutioner, mobilselskaber og andre virksomheder, som via RKI finder ud af om den enkelte kunde er værdifuld at handle med, ved at kunne gennemskue kreditværdigheden. Du ender i RKI registreret, hvis du skylder for 200 kroner eller mere end dette, dog skal du skylde mere end 1.000 kroner typisk til flere kreditorer, før RKI vil oplyse deres kunder om, hvorvidt den pågældende person er indregistreret i RKI.

Hvad er Debitor Registret?

Debitor Registret, er et stort register over privatpersoner og virksomheder i Danmark, som er anmærket som værende dårlige betalere. Det fungerer meget som RKI, man benytter nemlig også Debitor Registret, til at vurdere om en person eller virksomhed er betalingsdygtige nok at handle med. Vha. Debitor Registret, kan virksomheder få direkte besked hvis personer eller virksomheder i en kundedatabase bliver registreret som værende ”dårlige betalere”. Debitor Registret får altså automatisk indberetninger fra advokater samt inkassobureauer, disse informationer og data bliver så brugt på en meget simpel måde, så man kan tjekke ens betalers betalingsdygtighed. Det samme gør sig gældende for virksomhed, hvor der tjekkes via CVR-registret.

Kan jeg tjekke om jeg er registreret i RKI?

Hvis du gerne vil tjekke om du er indregistreret i RKI Kredit Information (RKI), er det heldigvis forholdsvis simpelt at gøre. Du skal logge ind med Nem-ID på www.dininfo.dk hvor du skal bekræfte nogle betingelser, hvorefter du kan se status på om du er registreret. Desuden kan du finde en masse gode og råd og vejledning på denne side. Hvis du har spørgsmål omkring RKI eller RKI registret, skal du kontakte ForbrugerService. ForbrugerService fra Experian kan kontaktes på mail forbrugerservice@experian.dk – De anbefaler at din mail ikke indeholder personfølsomme- eller fortrolige oplysninger og lign.

Hvordan kontakter jeg RKI’s kundeservice?

Du kan ringe til Experians automatiske telefon, som har åbent hele døgnet, hvor du kan tjekke om du er indregistreret i RKI, du får besked pr. post om din eventuelle registrering. Nummeret til denne automatiske telefon er +45 87 46 56 56. Hvis du vil snakke med Experians personlige betjening, så kan du ringe alle ugens dage mellem 10:00 og 12:00 på tlf. +45 87 46 56 56.

Hvad vil det sige at være en dårlig betaler i RKI registret?

Der kan være mange forklaringer og vinkler på hvad en dårlig betaler er, men egentlig lægger det grundlæggende svar i ordet. En dårlig betaler, er en betaler som er dårlig til at betale sine regninger. Dette kan være privatpersonen som ikke afbetaler sin gæld eller virksomheden som er dårlig til at betale fakturaerne i tide.

Hvordan kommer man ud af RKI?

Hvis du står i den irriterende situation, hvor du er indregistreret i RKI, og dermed begrænset i at kunne låne penge og lign. Så er det rart at vide hvordan man kan komme ud af RKI igen. For det første, så er det bedste man overhovedet kan gøre, er klart at afbetale sin gæld med det samme. Spar nok penge op, til at din økonomi hænger sammen og at du kan afbetale hele din gæld, så ryger du forholdsvist hurtigt ud af RKI igen.

Den anden mulighed er, at du kan lave en særaftale med dine kreditorer, som gør at du kan afdrage på din gæld, hvorefter når hele din gæld er afbetalt, vil du blive afskrevet i RKI registret.

Hvis du stadig brænder inde med spørgsmål omkring hvordan du kan komme ud af RKI på den bedst mulige måde, så kontakt eventuelt RKI’s kundeservice, eller kontakt din bank eller en uvildig økonomisk rådgiver, som kan hjælpe dig med vejledning omkring din økonomi, afbetaling, budgettering osv.

Hvad står RKI for?

RKI står for Ribers Kredit Information, blev grundlagt af Mogens Riber i 1971. Firmaet dengang begyndte at opbygge en større kreditordatabase, der registrerede skyldnere, i 1984 blev dette købt af ”The Thomson Corporation” som senere fik navnet RKI Kredit Information. Nordic Info Group blev i 2003 købt af den store finansdata- og kreditoplysningskoncern Experian, som i dag kører RKI-registret.

Hvad er en debitor?

En debitor er en enhed, enten et firma eller en privatperson, som skylder penge væk, til en kreditor. Kreditoren er den som opkræver pengene. Man kan i normalt sprog også kalde en debitor for en skyldner eller dårlig betaler.

Find det bedste gratis lån i Danmark

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.