Skip to main content

Lånebeløb

20000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 20.95%

Oprettelsesgebyr

100 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

Lånebeløb

4000 - 25000 DDK

ÅOP

24.87%

Oprettelsesgebyr

1000 DDK

Varighed til godkendelse

1 Time

8.000 kr. over 24 mdr. Årlig debitorrente: 0%. ÅOP: 24,87%. Mdl. ydelse: 416,67 kr. Samlet tilbagebetaling: 10.000 kr. Samlede kreditomk.: 2.000 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr på 25% Ansøger skal være mellem 23-70 år og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret og skal endvidere opfylde kriterierne i den samlede kreditværdighedsvurdering.

Lånebeløb

1000 - 1000000 DDK

ÅOP

5%

Oprettelsesgebyr

300 DDK

Varighed til godkendelse

1 Dag

Udbetalingseksempel: Værdi af genstande kr. 10.000, udbetaling kr. 5.000, stigning i tilbagekøbspris efter to måneder kr. 750, samlet tilbagekøbspris efter to måneder kr. 5.750 (stigning på 7,5 % pr. måned). Du er ikke forpligtet til at tilbagekøbe og du kan aldrig gældsætte dig hos os. Renteeksempel: Vi har ikke en rente ligesom de andre långivere. Men omkostninger per måned på 1.95%-8.5% Vi har ikke nogle gebyrer - oprettelsesgebyr eller mdl gebyrer. Der er dog minimumsomkostninger på 250 kroner. Det vil sige, indtil omkostninger er nået op på 250 kroner, vil det koste 250 kroner.

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

3.49% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

500 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 200,000 kr. ÅOP 3.98 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 3,400 kr. Samlet tilbagebetaling 255,847 kr. Samlede kreditomkostninger 55,847 kr.

Hvad er Nem-ID?

Hvad er Nem ID

Nem-ID er et login du kan bruge, til når du skal logge ind i det offentlige internet-system, for f.eks. at forny dine recepter hos lægen, når du skal underskrive vigtige dokumenter fra din bank, når du skal logge ind på netbank, rette din årsopgørelse hos SKAT og lign. Nem-ID er meget smart, og gør dine personlige oplysninger langt mere sikre og krypterede, så hackere og lign. ikke kan få fat i dine oplysninger så nemt. Når du skal logge ind med Nem-ID, så skal man både have et brugernavn og en adgangskode, samt skal man selvfølgelig benytte sig af sit nøglekort, som både findes fysisk eller digitalt. Når man bruger sit nøglekort, står der en lille kode, den skal man skrive ind, på den side man er ved at logge ind på, og så kommer man ind på siden. Det er en lille unik kode, som kun kan bruges én enkelt gang. Sådan er det med det fysiske nøglekort. Med det digitale nøglekort, som du kan hente på en app, til enten iOS eller Android, der skal du ikke skrive nogen kode, men du skal verificere dig selv, ved at swipe på din mobil og bruge fingeraftryk. På den måde kan man sige, at den unikke kode der er på det fysiske nøglekort, så er fingeraftrykket den unikke kode der er på det digitale nøglekort. Så for at en person kan misbruge dit Nem-ID login, så skal han altså have både dit brugernavn, adgangskode og nøglekort, som du har enten digital eller fysisk, og det er altså lidt af en udfordring.

Hvordan bestiller jeg et Nem-ID?

Som borger i Danmark, kræver det offentlige at du har et Nem-ID, så du kan styre din kontakt til det offentlige lettere og mere selvstændigt. Dog hvis du har et psykisk eller måske endda fysisk handicap, som gør dig ude af stand til at kunne benytte Nem-ID, er du selvfølgelig undtaget. Men hvis du er egnet til at bruge Nem-ID, så kan du bestille et Nem-ID nøglekort på https://www.nemid.nu/dk-da/. Når man går direkte ind på deres side, så starter man på “Nem-ID Nøgleapp”, som altså er appen hvor du har et nøglekort på din smartphone. Det er nemmere for Nem-ID at styre det via en app, fremfor et fysisk kort som skal sendes hver gang du har brugt alle koderne. Sådan er det ikke med nøgleappen, der skal du aldrig forny din app, måske kun hvis softwaren skal opdateres, men ikke fordi der er noget der som sådan skal opdateres ift. dit digitale nøglekort. Desuden er det langt bedre for klimaet, hvis du har det på en app, da nøglekortet er lamineret med plastic og lign. Når du er inde på hjemmesiden, så kan du selv vælge om du vil have et Nem-ID nøgleapp eller Nem-ID nøglekort. Hvis du vil have en nøgleapp, skal du trykke på enten App Store eller Google Play. Du skal trykke på App Store, hvis du har en iPhone og Google Play, hvis du har en android smartphone. Hvis du skal bestille et fysisk Nem-ID nøglekort, så kan du klikke lige her og bestille et i dag. Det kræver dog at du kan bevise at du er dig, vha. dansk kørekort eller dansk pas.

Hvordan fornyer jeg mit Nem-ID?

Når du skal logge ind på en side med dit Nem-ID, men du finder ud af, at du ikke har flere unikke koder tilbage på dit fysiske nøglekort, så kan du bare trykke på bestil nyt nøglekort, så kommer der et nyt nøglekort til dig med posten. Ellers kan du klikke lige her, for at forny dit Nem-ID nøglekort.

Hvad gør jeg hvis jeg har mistet mit Nem-ID?

Hvis du har mistet dit Nem-ID, er det vigtigt, at du spærrer dit Nem-ID med det samme, så der ikke er nogen andre der kan misbruge det. Hvis du skal spærre dit Nem-ID, så kan du gå til dette link lige her, for at spærre dit Nem-ID med det samme. Du skal logge ind med dit Nem-ID brugernavn og adgangskode.

Hvor lang tid tager det før jeg får mit Nem-ID med posten?

Når du har bestilt et fysisk nøglekort Nem-ID, så går der mellem 9-11 hverdage, før du har fået modtaget dit fysiske Nem-ID i postkassen. Det er alligevel en del dage, derfor kan det være smart at have Nem-ID på en app, hvis det er du bruger dit Nem-ID meget.

Hvornår kan man få et Nem-ID?

Hvis du er under 15 år gammel, kan du kun få Nem-ID til din bank. Hvis du er 15 år eller derover, kan du få Nem-ID til alt.

Hvad gør jeg hvis jeg har glemt min kode til mit Nem-ID?

Hvis du har glemt din kode til dit Nem-ID, kan du klikke lige her, for at nulstille din adgangskode til dit Nem-ID login.

Find det bedste gratis lån i Danmark

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.