Skip to main content

Lånebeløb

20000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 20.95%

Oprettelsesgebyr

100 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

Lånebeløb

4000 - 25000 DDK

ÅOP

24.87%

Oprettelsesgebyr

1000 DDK

Varighed til godkendelse

1 Time

8.000 kr. over 24 mdr. Årlig debitorrente: 0%. ÅOP: 24,87%. Mdl. ydelse: 416,67 kr. Samlet tilbagebetaling: 10.000 kr. Samlede kreditomk.: 2.000 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr på 25% Ansøger skal være mellem 23-70 år og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret og skal endvidere opfylde kriterierne i den samlede kreditværdighedsvurdering.

Lånebeløb

1000 - 1000000 DDK

ÅOP

5%

Oprettelsesgebyr

300 DDK

Varighed til godkendelse

1 Dag

Udbetalingseksempel: Værdi af genstande kr. 10.000, udbetaling kr. 5.000, stigning i tilbagekøbspris efter to måneder kr. 750, samlet tilbagekøbspris efter to måneder kr. 5.750 (stigning på 7,5 % pr. måned). Du er ikke forpligtet til at tilbagekøbe og du kan aldrig gældsætte dig hos os. Renteeksempel: Vi har ikke en rente ligesom de andre långivere. Men omkostninger per måned på 1.95%-8.5% Vi har ikke nogle gebyrer - oprettelsesgebyr eller mdl gebyrer. Der er dog minimumsomkostninger på 250 kroner. Det vil sige, indtil omkostninger er nået op på 250 kroner, vil det koste 250 kroner.

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

3.49% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

500 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 200,000 kr. ÅOP 3.98 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 3,400 kr. Samlet tilbagebetaling 255,847 kr. Samlede kreditomkostninger 55,847 kr.

Boligstøtte regler

Boligstoette regler

Vigtigste informationer

Du kan få boligstøtte hvis du opfylder de relevante kriterier, og for at få boligstøtte skal du kontakte Udbetaling Danmark.

  1. Kontakt Udbetaling Danmark for at finde ud af, om du kan få boligstøtte
  2. Boligstøtten bliver beregnet efter forskellige faktorer, herunder husleje, antal m2 i boligen, antal voksne og børn i husstanden, samlede indkomster og formue i husstanden, og om du er folkepensionist eller førtidspensionist
  3. Du kan ansøge om boligstøtte på borger.dk eller ved at ringe til Udbetaling Danmark
  4. Du kan blive nødt til at tilbagebetale boligstøtten, hvis du f.eks. ikke længere bor i boligen, eller hvis du har søgt boligstøtte, selvom du bor i en ejerbolig eller andelsbolig. Tilbagebetalingen sker enten ved at du afbetaler hele beløbet på én gang, eller ved at du lavede en afdragsordning med Udbetaling Danmark

Hvad er reglerne for at få boligstøtte?

For at kunne få udbetalt boligstøtte, skal du kontakte Udbetaling Danmark. Dette kan nogle gange være lidt af en labyrint at finde rundt i, hvilket er grunden til vi har valgt at lave denne artikel, så vi kan guide dig til hvordan du nemt og hurtigt kan søge boligstøtte og få de offentlige ydelser som du har behov for og krav på at få udbetalt. Så hvis du skal søge boligstøtte, så følg godt med her.

Det kan være virkelig komplekst at undersøge boligstøtte, og at finde ud af hvilke regler der gælder for ens unikke situation, for at man kan få boligstøtte. Der er nemlig mange faktorer der spiller ind i det, om du kan få boligstøtte eller ej. Hvis du bor i f.eks. et kollektivt bofællesskab, kan du som udgangspunkt godt få udbetalt boligydelse, da du bor til leje, specielt hvis du har en høj husleje. Men igen kommer det også an på din samlede formue og hvor mange penge du tjener, det er med til at afgøre om du kan få fuld boligstøtte. De indsamler dine relevante oplysninger via nem id.

Hvis du bor til leje i en bolig med eget køkken, så er der potentiel mulighed for at du kan få boligstøtte. Du skal dog bo i boligen, hele året. Hvis man bor flere sammen, er det kun én af beboerne der kan få boligstøtte. Boligstøtten bliver udbetalt til den person som ansøger om boligsikringen, eller til boligselskabet som til sidst trækker beløbet fra huslejen. Det kommer an på hvad husstandens indkomst er på, og ud fra dette får du et skattefrit tilskud, baseret på huslejens størrelse og om det er almene boliger eller kollektive bofællesskaber du bor i.

Kan jeg søge boligstøtte når jeg har en ejerbolig eller bor i en andelsbolig?

Du kan ansøge om boligstøtte digitalt, via nem-id på borger.dk

Hvis du bor i en andelsbolig eller en ejerbolig, kan du også søge om boligstøtte, hvis du er førtidspensionist eller folkepensionist, det bliver målt ud fra husstandens indkomst og boligens areal. Jo højere indkomst du har, jo lavere boligstøtte. Her bliver boligstøtten udbetalt som et lån. Dvs. du skal altså betale støtten tilbage, så det fungerer som et lån, hvis det er du bor i en ejerbolig. Hvis det er du bor i en andelsbolig, bliver boligstøtten også udbetalt som et lån. I begge tilfælde skal man underskrive en gældserklæring for at få boligstøtte. Denne gældserklæring betyder, at man personligt hæfter for gælden og har pligt til at betale lånet tilbage. Her beregnes boligstøtten også ud fra husstandens indkomst, når boligstøtte udbetales. Du kan til hver en tid stoppe boligstøtten, hvis du ikke gider at modtage boligstøtte længere. Den bliver forresten altid udbetalt med tilbagevirkende kraft, dette gælder for alle lejere.

Hvis du ikke har mulighed for at betale hele lånet af på én gang, skal du tage kontakt til Udbetaling Danmark, som står for inddrivelsen af pengene fra dit boligstøttelån. Her kan du lave en aftale om at betale lidt af på din lånet af gangen.

Du kan læse meget mere om hvad det vil sige at få boligstøtte udbetalt som et lån, ved at klikke lige her.

Hvor meget kan jeg få udbetalt i boligstøtte?

Hvor meget du kan få udbetalt i boligstøtte, afhænger af nogle forskellige ting. Bl.a. din husleje når aconto er trukket fra, hvor mange mdin bolig er, hvor mange børn og voksne der bor i boligen, indkomst og formue for alle der bor i boligen, samt om du er folkepensionist eller førtidspensionist. Det er vigtigt at vide, at du ikke skal betale skat af din boligstøtte. Hvis du er nysgerrig på hvor meget du ca. kan få udbetalt i boligstøtte, kan du gå til denne boligstøtteberegner lige her, og se hvor meget du kan få udbetalt, klik her.

Hvordan ansøger jeg om at få boligstøtte?

Det er lettest at begynde din ansøgning om boligstøtte, når du har din lejekontrakt på plads. Dog ikke hvis du bor i et alment boligselskab. Her får Udbetaling Danmark automatisk oplysninger om boligen fra dit boligselskab. For at begynde ansøgningen om boligstøtte, kan du blot klikke på dette link lige her, for at komme til den digitale formular. Desuden har Borger.dk lavet en hel video, der viser dig hvordan du søger om boligstøtte, den kan du se ved at klikke her.

Kan jeg få udbetalt boligstøtte som pensionist eller førtidspensionist?

Førtidspensionister, som har fået en førtidspension før 1. januar 2003, samt almene folkepensionister, har mulighed for at søge om boligstøtte.

Kan boligstøtte beregnes efter indkomst?

Boligstøtten er beregnet efter forskellige faktorer, disse inkluderer: din husleje efter at aconto er trukket fra, samt hvor mange mdin bolig er, hvor mange børn og voksne der bor i boligen, den samlede indkomst og formue for alle der bor i boligen, samt om du er folkepensionist eller førtidspensionist. Du betaler ikke skat af din boligstøtte.

Hvordan tilbagebetaler jeg min boligstøtte?

Hvis du skal tilbagebetale din boligstøtte, skal du tage fat i Udbetaling Danmark, som står for inddrivelsen af boligstøtte. F.eks. hvis du har fået udbetalt for meget, eller hvis du har boet eller bor i en ejerbolig eller andelsbolig og har taget boligstøtten som et lån. Du kan enten afbetale hele beløbet på én gang, eller du kan vælge at lave en afdragsordning med Udbetaling Danmark. Du kan tilbagebetale din boligstøtte, ved at klikke her.

Kan jeg få boligstøtte når jeg er på kontanthjælp?

Dette afhænger af modtagerens alder, samt om man er forsøger, gift, samlevende eller enlig. Er de samlede ydelser over modtagerens grænse, vil man få mindre i særlig støtte eller boligstøtte. Det er dermed ikke selve kontanthjælpen der bliver nedsat.

Hvordan bliver min boligstøtte udbetalt til mig?

Du kan regne med at din boligstøtte, bliver udbetalt den første hverdag i måneden til din Nem konto. Hvis ikke den bliver udbetalt, skal du kontakte Udbetaling Danmark.

Kan jeg få boligstøtte når jeg bor i et forældrekøb?

Selv hvis dine forældre har købt en lejlighed til dig, og du har underskrevet en lejekontrakt med de, har du mulighed for at søge om boligstøtte, efter de helt normale regler, som gælder alle andre også.

Hvordan kontakter jeg Udbetaling Danmark?

Du kan kontakte Udbetaling Danmark på tlf. 70 12 80 63, alle hverdage. Mandag til onsdag mellem 08:00 og 16:00, torsdag fra 08:00 til 18:00 og fredag 08:00 til 15:00. Lørdag og søndag er lukket. Derudover kan du også sende digital post til ”Boligstøtte”, gør dette ved at log ind på borger.dk

Find det bedste gratis lån i Danmark

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.