Skip to main content

Lånebeløb

20000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 20.95%

Oprettelsesgebyr

100 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

Lånebeløb

4000 - 25000 DDK

ÅOP

24.87%

Oprettelsesgebyr

1000 DDK

Varighed til godkendelse

1 Time

8.000 kr. over 24 mdr. Årlig debitorrente: 0%. ÅOP: 24,87%. Mdl. ydelse: 416,67 kr. Samlet tilbagebetaling: 10.000 kr. Samlede kreditomk.: 2.000 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr på 25% Ansøger skal være mellem 23-70 år og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret og skal endvidere opfylde kriterierne i den samlede kreditværdighedsvurdering.

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

3.49% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

500 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 200,000 kr. ÅOP 3.98 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 3,400 kr. Samlet tilbagebetaling 255,847 kr. Samlede kreditomkostninger 55,847 kr.

Lånebeløb

1000 - 1000000 DDK

ÅOP

5%

Oprettelsesgebyr

300 DDK

Varighed til godkendelse

1 Dag

Udbetalingseksempel: Værdi af genstande kr. 10.000, udbetaling kr. 5.000, stigning i tilbagekøbspris efter to måneder kr. 750, samlet tilbagekøbspris efter to måneder kr. 5.750 (stigning på 7,5 % pr. måned). Du er ikke forpligtet til at tilbagekøbe og du kan aldrig gældsætte dig hos os. Renteeksempel: Vi har ikke en rente ligesom de andre långivere. Men omkostninger per måned på 1.95%-8.5% Vi har ikke nogle gebyrer - oprettelsesgebyr eller mdl gebyrer. Der er dog minimumsomkostninger på 250 kroner. Det vil sige, indtil omkostninger er nået op på 250 kroner, vil det koste 250 kroner.

Bitcoin

Bitcoin

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er en kryptovaluta og et digitalt betalingssystem, som giver folk mulighed for at købe varer og tjenester uden brug af mellemmænd eller banker. Det er den første decentrale digitale valuta, der er blevet oprettet af en ukendt person eller gruppe af mennesker under navnet Satoshi Nakamoto.

Udover at være decentraliseret, er Bitcoin også anonym. For at sende Bitcoins fra en person til en anden behøver du ikke dit navn eller andre oplysninger om dig. Alt du behøver er en tegnebogsadresse på modtageren og mængden af Bitcoins, du vil overføre. Du kan oprette så mange tegnebøger som du vil på din telefon, tablet, desktop osv., Men med hver ny tegnebog vil der blive genereret en ny adresse, som vil blive brugt, så folk kan sende penge til dig.

Interessante fakta, du bør vide om Bitcoin

Indledning: Hvad er Bitcoin? Hvorfor har du brug for at vide om det?

Bitcoin er et kryptokurrency og verdensomspændende betalingssystem. Det er den første decentrale digitale valuta, da systemet fungerer uden en centralbank eller en enkelt administrator.

Bitcoin blev opfundet af en ukendt person eller gruppe af mennesker under navnet Satoshi Nakamoto og frigivet som open source-software i 2009.

Systemet er peer-to-peer, og transaktioner finder sted mellem brugere direkte ved brug af kryptografi, uden mellemmænd som f.eks. Banker.

Bitcoin kan bruges til at købe varer anonymt (normalt ulovlige stoffer) og tjenester online; det kan også byttes til andre valutaer, produkter og tjenester på lovlige eller sorte markeder. Bitcoin blev mere kendt, da dens værdi steg dramatisk i 2017.

Bitcoins økonomiske indvirkning på verdensøkonomien

Bitcoin er den første form for kryptovaluta. Det blev opfundet i 2008 af en ukendt gruppe mennesker.

Bitcoin er et digitalt aktiv, der kan bruges som en digital valuta. Transaktioner registreres i en offentlig distribueret hovedbog kaldet blockchain. Sikkerheden ved transaktioner sikres ved brug af kryptografi, så deltagerne ikke kan se hinandens identiteter.

Bitcoin bliver en økonomisk værdi, når den handles med varer eller tjenester med andre valutaer som USD, GBP, JPY osv.

Bitcoin vs Fiat -valutaer

En fiat -valuta er defineret som en valuta, der har værdi på grund af regeringens regulering eller lov. Bitcoin er en kryptovaluta, som er en form for digital valuta, der ikke har nogen fysisk form og ikke kontrolleres af nogen central myndighed.

En fiat -valuta kan bakkes op af konvertering til guld eller sølv, men Bitcoin kan ikke konverteres til andet. Imidlertid har Bitcoin fået mere stabilitet som en mere stabil form for valuta gennem årene.

Bitcoin og dens virkning på det finansielle system

Bitcoin har været en af de mest forstyrrende teknologier i det 21. århundrede. Det har ændret den måde, vi tænker på penge, og hvordan de overføres.

Bitcoin blev grundlagt i 2009 af en anonym person eller gruppe, der går under pseudonymet Satoshi Nakamoto. Denne digitale valuta er baseret på blockchain -teknologi. En blockchain er en decentraliseret database, der registrerer transaktioner mellem to parter effektivt og på en verificerbar og permanent måde, så hver part har adgang til registreringer af alle gennemførte transaktioner.

Blockchain -teknologi gør det muligt for mennesker at handle med hinanden uden en mellemmand, som en bank eller regering, fordi der ikke er behov for sikkerhed eller privatliv inden for dette system, hvor alle kan se alt, hvad hver deltager gør på netværket. Selvom dette måske lyder skræmmende i starten, er det værd at bemærke, at bitcoin -brugere aldrig behøver at bekymre sig om deres personlige

Hvordan køber man Bitcoins?

I de sidste par år har Bitcoin været en af de mest populære kryptokurver i verden. Der er mange grunde bag dens popularitet, og en af dem er, at det er en sikker kryptokurrency.

De mennesker, der gerne vil købe bitcoins, skal give deres personlige oplysninger, som ikke deles med andre. Disse mønter kan købes fra enhver bitcoin-udveksling eller fra andre tredjepartswebsteder. Der er forskellige måder at købe bitcoins på, f.eks. Ved at bruge kontanter eller kreditkort.

Hvordan opbevares Bitcoins? 

Bitcoins gemmes i digitale tegnebøger.

For at få adgang til Bitcoins i din tegnebog har du brug for to ting: din private nøgle og din tegnebogsadresse. Hver Bitcoin -konto har begge dele, som gemmes i blockchain.

Er det stadig muligt at tjene penge på Bitcoin Mining? 

Alle computere har muligheden for at udføre Bitcoin Mining, som er en funktion man kan udføre med sin computers kræfter, som gør at man kan tjene bitcoins. Dette koster dog ofte mere i strøm end hvad man tjener i Bitcoin, derfor er det ikke så populært som det plejede at være. Men man kan stadig og mange i udlandet gør det meget. Rigtig mange af de virtuelle valutaer der er i dag, får bekræftet alle transaktioner i blockchain teknologien, ved at folk de miner. Men som sagt kræver det meget strøm. Så i bund og grund vil vi sige, at det ikke er muligt at tjene penge på Bitcoin og få digitalt guld, ved at mine, uden at det kommer til at koste dig. Hvis du vil have nye bitcoins, er det bedre bare at investere i dem og købe bitcoin online, der er mange muligheder for at gøre dette. Du kan også f.eks. sælge en online service og modtage bitcoin for dette, det er der også mange der gør.

Find det bedste gratis lån i Danmark

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.