Skip to main content

Lånebeløb

20000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 20.95%

Oprettelsesgebyr

100 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

Lånebeløb

4000 - 25000 DDK

ÅOP

24.87%

Oprettelsesgebyr

1000 DDK

Varighed til godkendelse

1 Time

8.000 kr. over 24 mdr. Årlig debitorrente: 0%. ÅOP: 24,87%. Mdl. ydelse: 416,67 kr. Samlet tilbagebetaling: 10.000 kr. Samlede kreditomk.: 2.000 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr på 25% Ansøger skal være mellem 23-70 år og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret og skal endvidere opfylde kriterierne i den samlede kreditværdighedsvurdering.

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

3.49% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

500 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 200,000 kr. ÅOP 3.98 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 3,400 kr. Samlet tilbagebetaling 255,847 kr. Samlede kreditomkostninger 55,847 kr.

Lånebeløb

1000 - 1000000 DDK

ÅOP

5%

Oprettelsesgebyr

300 DDK

Varighed til godkendelse

1 Dag

Udbetalingseksempel: Værdi af genstande kr. 10.000, udbetaling kr. 5.000, stigning i tilbagekøbspris efter to måneder kr. 750, samlet tilbagekøbspris efter to måneder kr. 5.750 (stigning på 7,5 % pr. måned). Du er ikke forpligtet til at tilbagekøbe og du kan aldrig gældsætte dig hos os. Renteeksempel: Vi har ikke en rente ligesom de andre långivere. Men omkostninger per måned på 1.95%-8.5% Vi har ikke nogle gebyrer - oprettelsesgebyr eller mdl gebyrer. Der er dog minimumsomkostninger på 250 kroner. Det vil sige, indtil omkostninger er nået op på 250 kroner, vil det koste 250 kroner.

Billån

Billaan

Vigtigste informationer

Det bedste billån er hos Diba. Du kan også undersøge de andre reklamerede billige billån, men det er ikke sikkert, at de rent faktisk er det billigste billån på markedet.

  1. For det første skal man indtaste pris, udbetaling, årgang og løbetid i låneberegneren. Derefter giver beregneren låntageren nogle 2 valgmuligheder, hvor det er op til den enkelte at vælge det lån, der passer bedst til ens behov og ønsker.
  2. På selve hjemmesiden, får man en god oversigt over billån, renters rente, lånets åop og de månedlige ydelser. Desuden skaber man sig et godt førstehåndsindtryk over, først og fremmest over hjemmesidens design og layout.
  3. Billånet kan eksekveres på 3 trin. Først beregner man sit lån til en bil, derefter ansøger man online og til sidst venter man på svar.

Hvordan fungerer billån?

Hvordan fungerer Diba billån og er det et billigt billån?

Vil du også gerne være låntager af Danmarks billigste billån? Ved Diba billån kan man låne op til 100 % af bilens pris. Dette er klart deres mærkesag på deres helt egen hjemmeside, men de har også andre skarpe fordele, nemlig, gratis indfrielse af lån før tid, hurtig bevilling af billånet, hvor det ofte sker samme dag, samt valgfrihed mellem variabel og fast rente. Billånet kan eksekveres på 3 trin. Først beregner man sit lån til en bil, derefter ansøger man online og til sidst venter man på svar.

Billånberegneren kræver, at man indtaster pris, udbetaling, årgang og løbetid. Herefter giver beregneren låntageren nogle 2 valgmuligheder, hvor det er op til den enkelte at vælge det lån, der passer bedst til ens behov og ønsker.

På selve hjemmesiden, får man en god oversigt over billån, renters rente, lånets åop og de månedlige ydelser. Desuden skaber man sig et godt førstehåndsindtryk over, først og fremmest over hjemmesidens design og layout. Dette giver et professionelt setup og skaber en tillid til låntageren, som er på udkig efter et billigt billån. Herefter ser man hurtigt, at deres låneberegner til biler, står som det første på hjemmesiden. Det er enkelt at sætte sine oplysninger ind og med det samme har man et overblik over alle de 2 muligheder man kan vælge imellem. Valgmulighederne skelner mellem en fast og en variabel rente. Ud for hvert lånetilbud kan man se de forskellige kategorier som er koblet til de billige billån. Der er for eksempel debitor rente, ÅOP, lånebeløb, samlet tilbagebetaling etc.

Diba har helt klart et hav af fordele ift. at det heller ikke er uventede gebyrer – ifølge dem selv. Dette udmunder i de gratis fordele. Diba anbefales af forbrugerrådet TÆNK Penge og har en trustscore på 4,8 ud fra 608 anmeldelser på Trustpilot.

Hvis du vil have et seriøst godt grønt billån, hvor du kan låne mange penge og et fordelagtigt lån generelt, så er det bedste billån nok hos Diba. Lånets årlige omkostninger og en lav rente, er til at have med at gøre og du får den laveste rente på markedet. Når du skal låne pengene, skal du bare gå ind og udfylde alle dine oplysninger, hvorefter du vil blive godkendt eller ej, afhængig af din økonomiske situation.

Hvordan fungerer et billån fra Santander Consumer Bank?

Hvis du er på udkig efter det billigste billån, eller bare et billigere billån, end det du har lige nu, så er Santander en rigtig god mulighed, til dig som bilejer. Santander Consumer Bank tilbyder billån til personer, der har brug for at låne penge til en bil. Så du kan maksimalt have 15 år til at tilbagebetale dit billån hos Santander Consumer Bank. Du kan også skifte køretøj, og du har chancen for at låse renten eller indløse lånet, hvis du føler, at du kan gøre det. Hvis du ønsker ekstra beskyttelse, når du tager et billån fra Santander Consumer Bank, kan du vælge lånebeskyttelse. Nogle ting kræver ekstra betaling, hvis du gør det, men de fleste af tingene er faktisk gratis.

Så hvad er fordelen ved et billigt billån hos Santander Consumer Bank? Ja, det er, at du kan låne penge, mange penge, til ethvert mærke, og pengene skal ikke tilbagebetales før om 15 år. Dette er, når de låner penge til mere end bare biler. Men i stedet for at kalde det billån, har de omdøbt deres produkt til køretøjslån. Men selvfølgelig kan du hjælpe med at ændre størrelsen på amortiseringen. Du kan tjekke Santander Consumer Banks billån beregner.

Husk at tjek bilens pris og de årlige omkostninger grundigt, før du vælger at tage et lån hos Santander Consumer Bank. Ofte er det smart at gennemtjekke lånet med en økonomisk rådgiver.

Hvordan fungerer et billån fra Danske Bank?

Hos Danske Bank har du muligheden for at låne til den bil, du altid har drømt om. Du skal dog have en kontantandel på mindst 20 procent af bilens værdi. For at få et lån skal du være over 18 år med en årlig indkomst på mindst 150.000 DKK pr. År og du skal ikke have nogen betalingsanvisninger. Et krav fra Danske Bank er, at du køber bilen fra et MRF-tilknyttet bilfirma. Således kan du ikke købe bilen fra en privatperson, hvis du optager et lån fra Danske Bank. Derudover skal du sikre dig, at bilen er fuldt forsikret i hele låneperioden, eller har en halv forsikring, hvis bilen har en garanti for skade på bilen. Det mindstebeløb, du får tildelt, er DKK 50.000, og din ansøgning behandles øjeblikkeligt, hvilket betyder, at du har et svar inden for 24 timer, om dit lån er godkendt eller ej. Du kan også ansøge om et kreditløfte for dit billån, det vil sige, du har fået et lånebeløb. På denne måde kan du bestemme stedet om du kan købe bilen eller ej, så du ikke behøver at kontakte Danske Bank for godkendelse. Dette kreditløfte hos Danske Bank vil derefter være gyldigt i 90 dage, derefter skal du ansøge om et nyt kreditløfte, hvis du ikke har accepteret det, inden for de 90 dage. Du kan gå til Danske Banks billån beregner.

Hvordan fungerer et billån fra Nordea?

Når du ønsker at låne en bil fra Nordea har du et almindeligt privat lån som alternativ; et særligt billån tilbydes ikke. Renteniveauet varierer meget, når du låner en bil fra Nordea, afhængigt af om du allerede er kunde hos dem, eller hvis du f.eks. Er en fagforening. Dette betyder igen, at når lånet mangler sikkerhed, er renten højere end for et almindeligt billån. Hvis du er medlem af en fagforening, kan du ansøge om et specielt medlemslån med mere gunstige renter. Fordi Nordea ikke tilbyder et klassisk billån, betyder det private lån, at du ikke har bilen som sikkerhed. Det lavest mulige lånebeløb er DKK 10.000, og du kan låne maksimalt 350.000 DKK. Med det private lån, som er en form for banklån, kan du låne, hvad du vil. Det betyder, at det kan være værd at undersøge, hvad det kræver for at kvalificere sig til de forskellige renter, hvis du vælger at låne en bil gennem Nordea – det vil sige, om det lønner sig at samle deres forretning der eller ej. Den almindelige rente er i øjeblikket 8,05%, men hvis du er en plus- eller check-in-kunde, falder dette til 7,30%. Men hvis du er en premium- eller præferencekunde, er renten 5,30%. Du kan gå til Nordeas billån beregner.

Find det bedste gratis lån i Danmark

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.