Skip to main content

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 20.95%

Oprettelsesgebyr

100 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

3.49% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

500 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 200,000 kr. ÅOP 3.98 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 3,400 kr. Samlet tilbagebetaling 255,847 kr. Samlede kreditomkostninger 55,847 kr.

Lånebeløb

25000 - 500000 DDK

ÅOP

9.95% - 18.95%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

-

Lån 30.000 kr., lån tid over 4 år, variabel rente: Mdl. ydelse 780 - 900 kr., debitorrenten 9,95% - 18,95%. ÅOP før skat fra 11,85% - 20,84%. Samlede kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr., og det samlede tilbagebetalte beløb fra 37.402 - 43.119 kr.

Lånebeløb

1000 - 20000 DDK

ÅOP

22.50%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

Hurtig

Nordcredit er en tidsubegrænset fleksibel kreditfacilitet. Repræsentativt eksempel ved ligelig betaling over 12 måneder ved fuld udnyttelse af en kredit på 5000 kroner med en ÅOP på 24,97 %: De samlede omkostninger for kreditten er 630 kroner, og den samlede tilbagebetaling fordelt på tolv måneder er i alt 5630 kroner. Kreditten har en fast rente på 22,5%. Godkendte udbetalinger udbetales efter 48 timer. Du har mulighed for at vælge straksudbetaling mod betaling af et ekstra gebyr på 30 % udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højest 1199 kroner. Hvis du ønsker at bruge din kredit efter den første udbetaling, koster hver udbetaling 20 % udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højest 395 kroner. Fortsat brug og hurtig betaling er begge frivillige muligheder.

Annuitetslån

Annuitetslaan

Vigtigste informationer

Annuitet er en betegnelse for lån og opsparingsformer, som afbetales årligt eller med et lige stort beløb hver termin. Terminer er oftest pr. år, hvis ikke andet er bemærket. Den første termin er den dato, hvor man skal betale sin første ydelse for lånet. Man snakker om annuitetslån i forbindelse med helt normale realkreditlån- og eller banklån. Selvom det hedder et annuitetslån (som jo betyder årligt), så er det sådan at annuitetslån fungerer således at der er stadig den månedlige rente og en årlig rente at forholde sig til under hele lånets løbetid.

  1. Annuitet er en betegnelse for lån og opsparingsformer, som afbetales årligt eller med et lige stort beløb hver termin
  2. Terminer er når man snakker om annuitetslån oftest pr. år, hvis ikke andet er bemærket
  3. Når du skal beregne et annuitetslån, i din foretrukne finansielle institution, enten din bank eller hos et andet realkreditinstitut, vil dette finansinstitut give den specifikke rente, som de kan tilbyde
  4. Med et annuitetslån, kan man lang bedre strukturere og planlægge sin økonomi, da man kender til hvor meget man skal af med hver gang

Hvad er et annuitetslån?

Annuitet er en betegnelse, for lån og opsparingsformer, som afbetales årligt eller med et lige stort beløb hver termin, som består af renter og fradrag. Det vil sige, at lånets løbetid er fra den dato, hvor lånet optages, samt løbe til den første terminsdato, som er den dato, hvor man første gang skal betale en ydelse for lånet. Man snakker om annuitetslån i forbindelse med helt normale realkreditlån- og eller banklån. Selvom det hedder et annuitetslån (som jo betyder årligt), så er det sådan at annuitetslån fungerer således at der er stadig den månedlige rente og en årlig rente at forholde sig til under hele lånets løbetid. Renten og tilbagebetalingen afhænger selvfølgelig af lånets størrelse, de faste ydelser og den samlede ydelse. I hver termin tilskrives der renter på lånet. Terminer er når man snakker om annuitetslån oftest pr. år, hvis ikke andet er bemærket.

Hvordan beregner jeg et annuitetslån og den årlige rente?

Når du skal låne penge i form af et annuitetslån, er det en god idé at beregne dit annuitetslån, så du ved hvad dit afdrag er og hvad du som låntager skal være opmærksom på ift. ydelsen, som f.eks. rentebetalingen. Når du skal beregne et annuitetslån, i din foretrukne finansielle institution, enten din bank eller hos et andet realkreditinstitut, vil dette finansinstitut give den specifikke rente, som de kan tilbyde. Det er altså først renten som bliver fastlagt, dernæst bliver det samlede beløb af lånet beregnet og ydelserne derefter. Låneren, altså dig, skal bestemme dig for to af de nævnte faktorer, den tredje faktor, bliver altså udregnet pr. automatik, på baggrund af de to faktorer som dig, låneoptageren har valgt. Hvis du har behov for at øge den ønskede ydelse, som du betaler pr. termin, bliver løbetiden på annuitetslånet altså kortere. Fordi i det du hæver beløbet pr. termin, vil det være muligt at afbetale lånet, på langt kortere tid. Der findes massere af annuitetslånsberegnere på nettet, som du kan tjekke ud, ellers kan din bank eller realkreditinstitut udregne det for dig.

  • Et annuitetslån, betales tilbage med det samme beløb, i hver periode der er aftalt mellem låneudbyder og låneoptager.
  • Når man begynder på at afbetale sit lån, vil man betale en højere rente.
  • Som man får afbetalt på gælden, falder renterne, og man vil dermed betale mere og mere af på selve gælden, fordi renteudgifterne falder.
  • Med et annuitetslån, kan man lang bedre strukturere og planlægge sin økonomi, da man kender til hvor meget man skal af med hver gang. Ingen ubehagelige overraskelser, dog kan det være hårdt i starten at skulle betale af på et annuitetslån, grundet renter og gebyrer i starten.

Hvordan afbetaler man et annuitetslån?

Som på alle andre lån, er der en fast ydelse. Det er der også på et annuitetslån. Afhængigt af hvor du har lånt pengene, er der selvfølgelig forskellige vilkår og betingelser der gælder, men typisk er det låneudbyderen, som beslutter hvor ofte du skal betale din ydelse tilbage. Du skal være opmærksom på, at der i starten af dit annuitetslån, bliver taget en del gebyrer og renter, men disse bliver mindre, jo mere man får betalt af på disse.

Fordelen ved et annuitetslån og lånets løbetid

Fordelen ved et annuitetslån er, at du kan være sikker på du altid betaler det samme. Derfor er der ikke så meget der svinger i lånet, som der godt kan være i andre typer af lån. Derfor er det en fed løsning, hvis du kan lide at der bare er styr på det og det ikke er en økonomisk rutsjebane. Det er derfor langt lettere for dig, at fastsætte et endelig budget for dig selv, så du kan leve langt mere stabilt, da du ved hvor mange penge du skal af med til hver afbetalingsperiode.

Find det bedste gratis lån i Danmark

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.