Skip to main content

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 20.95%

Oprettelsesgebyr

100 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

3.49% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

500 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 200,000 kr. ÅOP 3.98 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 3,400 kr. Samlet tilbagebetaling 255,847 kr. Samlede kreditomkostninger 55,847 kr.

Lånebeløb

4000 - 25000 DDK

ÅOP

24.87%

Oprettelsesgebyr

1000 DDK

Varighed til godkendelse

1 Time

8.000 kr. over 24 mdr. Årlig debitorrente: 0%. ÅOP: 24,87%. Mdl. ydelse: 416,67 kr. Samlet tilbagebetaling: 10.000 kr. Samlede kreditomk.: 2.000 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr på 25% Ansøger skal være mellem 23-70 år og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret og skal endvidere opfylde kriterierne i den samlede kreditværdighedsvurdering.

Lånebeløb

3000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Sparekassen Vendsyssel

sparekasse vendsyssel new

Hvad er Sparekassen Vendsyssel?

Sparekassen Vendsyssel er en rigtig stærk, lokal og selvstændig sparekasse. En af de helt store visioner for Sparekassen Vendsyssel, er at kunne styrke lokalmiljøet og at kunne styrke kunderne. Derfor lægger Sparekassen Vendsyssel, enormt meget vægt, på at være en rigtig personlig bank, hvor der virkelig bliver taget hånd om dig som person og din situation. Du er ikke bare endnu en kunde i banken hos Sparekassen Vendsyssel, her får du altså en personlig oplevelse, hvilket gør Sparekassen Vendsyssel, til en rigtig unik og behagelig bank at arbejde med. Desuden er deres vision om at styrke lokalmiljøet, heller ikke noget man ser så ofte, i det pressede bankmarked, som vi har i Danmark og generelt i verden i dag. Mange foretrækker profit, frem for succes for kunden, men her er det altså omvendt hos Sparekassen Vendsyssel. De mener nemlig, at successen kommer, når begge parter vinder. Når du bliver mødt i øjenhøjde, som den du er og din situation, så kommer der naturligt bare et mere balanceret forhold mellem dig og banken, som gør det til en succesoplevelse, for begge.

Sparekassen Vendsyssel, blev grundlagt tilbage i 1871, d. 6 februar af tre mænd, som startede med at navngive banken ”Sparekassen fra Vrå og Em sogne”. Dette var bankens navn, helt op til år 2001, hvor der bliver dannet en fusion mellem Vrå Sparekasse og Jelstrup Lyngby Sparekasse, hvilket endte med at blive til ”Sparekassen Vendsyssel”, som vi kender den i dag. I dag lever Sparekassen Vendsyssel efter følgende værdigrundlag:

  • Vi skal behandle kunderne, så de bliver ved med at være kunder.
  • Vi skal behandle hinanden, så vi glæder os til at komme på arbejde.
  • Vi skal fortsat tjene så mange penge, at vi kan opretholde begge dele.

Værdigrundlaget underbygges med nedenstående overordnede kerneværdier, der definerer hvem vi er, og hvordan vi arbejder:

  • Sund fornuft – vi bruger sund fornuft som vejviser for alt, hvad vi gør.
  • Handlekraft – vi viser handlekraft i vores daglige arbejde.
  • Lokal forankring – vi er en aktiv del af de byer, vi har forretning i.

Sparekassen Vendsyssel har i dag pr. 2018 et overskud på 434 millioner kr., før skat. 35 filialer, rundt omkring i Danmark. Over 500 ansatte, samt overtog Sparekassen Vendsyssel den store bank Østjydsk Bank A/S i 2018.

Hvordan fungerer Sparekassen Vendsyssels Netbank?

Med adgang til Netbank som kunde i Sparekassen Vendsyssel, har du et væld af muligheder og fordele, som du slet ikke kan undvære som kunde. Her kan du få et godt overblik over din økonomi, ind- og udbetalinger, forbrugsoverblik, handle aktier og meget mere. Kontra mange andre netbanker, kan du med Sparekassen Vendsyssels Netbank, gå online og se din saldo, værdipapirer og meget andet, 24/7, da Netbanken altså altid har åbent i Sparekassen Vendsyssel. Der er mange andre banker, som vælger at lukke deres netbanker midt om natten i weekender, hvilket kan være meget frustrerende.

Hvordan er Sparekassen Vendsyssels åbningstider?

Sparekassen Vendsyssels åbningstider, er lidt forskellige, afhængig af hvilken filial du vil i kontakt med. Den helt store filial, altså der hvor hovedsædet er i Vrå, på Østergade 15, der kan du få kasseekspedition mellem kl. 10:00 og 16:00, alle hverdage. Om torsdagen er der dog åbent mellem kl 10:00 og 17:30. Hvis du vil have rådgivning og har aftalt et møde, så er der åbent mellem kl. 08:00 og 18:00 alle hverdage. De holder dog lukket på de høje helligdage, som juleaften, nytårsaften, kristi himmelfartsdag osv. Du kan læse meget mere om de forskellige filialers åbningstider, ved at gå til denne side her, så kan du klikke dig ind på din lokale filial og se hvad åbningstiderne er lige der.

Hvad er Sparekassen Vendsyssel Mobilbank?

Når du benytter dig af Sparekassen Vendsyssels Mobilbank, så er det lidt ligesom at have adgang til netbanken, men det er bare på mobilen her. Det er super fedt, hvis du f.eks. står i det lokale supermarked og skal til at handle ind, men du er lidt usikker på hvor mange penge du har på din konto og hvad dit budget er, så kan du hurtigt lige logge ind på din mobilbank og se hvordan økonomien ser ud. Det kan også være du bare har lyst til at ordne nogle aktier og tjekke nogle værdipapirer ud, så kan du også gøre dette, direkte fra din smartphone. Dette kræver dog at du har Sparekassen Vendsyssels Mobilbank app, som du kan få til iOS eller Android. Hvis du godt kunne tænke dig at få Sparekassen Vendsyssels mobilbank app, til din smartphone, så kan du klikke lige her, scrolle ned på siden og så tryk på enten iOS eller Android knappen, så kan du hurtigt og nemt downloade appen til din smartphone. Bl.a. kan du med mobilbanken, helt uden at logge ind, også omregne valutaer og finde din lokale filial og nærmeste pengeautomat.

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.