Skip to main content

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 20.95%

Oprettelsesgebyr

100 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

*Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. ÅOP 3,80 %. Variabel debitorrente 3,48 %. Etablering 1.000 kr. Samlet tilbagebetaling 111.690 kr. Løbetid 5 år. Rentespænd 1,25-20,95 %

Lånebeløb

10000 - 500000 DDK

ÅOP

3.49% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

500 DDK

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 200,000 kr. ÅOP 3.98 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Opr.gebyr 3,400 kr. Samlet tilbagebetaling 255,847 kr. Samlede kreditomkostninger 55,847 kr.

Lånebeløb

4000 - 25000 DDK

ÅOP

24.87%

Oprettelsesgebyr

1000 DDK

Varighed til godkendelse

1 Time

8.000 kr. over 24 mdr. Årlig debitorrente: 0%. ÅOP: 24,87%. Mdl. ydelse: 416,67 kr. Samlet tilbagebetaling: 10.000 kr. Samlede kreditomk.: 2.000 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr på 25% Ansøger skal være mellem 23-70 år og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret og skal endvidere opfylde kriterierne i den samlede kreditværdighedsvurdering.

Lånebeløb

3000 - 500000 DDK

ÅOP

2.95% - 24.99%

Oprettelsesgebyr

-

Varighed til godkendelse

Hurtig

Beregningseksempel: Lånebeløb på 150.000 kr. med 12 års tilbagebetalingstid, nominel rente på 6,7 % og åbningsgebyr 3.000 kr. har ÅOP 7,19 % og et samlet tilbagebetalingsbeløb på 221.691 kr. Tilbudt tilbagebetalingstid 1-15 år, hvor renten varierer mellem 2,95-24,99 %.

Nykredit Bank

nykredit new

Hvad er Nykredit Bank?

Nykredit Bank har bank og realkredit som kerne. Men derudover tilbyder de også produkter inden for pension, forsikring og leasing. Banken adskiller sig en smule fra andre banker ved at være særligt skarpt rettet mod boligejere. De tilbyder derfor en lang række produkter på området som boligfinansiering og bankforretning.

I 2003 opkøbte Nykredit Totalkredit, og derfor er de i dag landets største kreditforening.

Selvom banken særligt beskæftiger sig og er stærke på boligfronten, betyder det ikke, at de ikke også tilbyder services til hverdagsøkonomien for børn, unge og voksne med og uden bolig.

Nykredit Bank er et pengeinstitut, der forener realkredit og banken. De blev grundlagt i 1895, men trækker spor længere tilbage. I dag har den sit hovedsæde i København, men med over 4100 ansatte fordeler Nykredit Banks sig i hele 42 centre over hele landet, så alle danskere har mulighed for at få glæde af bankens services.

Nykredit Bank udbyder også digitale løsninger som NetBank og Swipp. Med NetBank har du mulighed for at gå i banken virtuelt hele døgnet rundt gennem en selvbetjeningsside, hvor du kan overføre til og fra dine egne konti, til en tredjepart eller betale regninger. Swipp er en mobil løsning, der gør det muligt for dig at overføre penge til andre Swipp-brugere via din mobil.

Hvordan fungerer Nykredits låneberegner?

Står du og overvejer at købe en ny bolig, eller måske skal du renovere dit hus eller lign. Så kan det være en god idé at benytte Nykredits låneberegner, for at se hvor meget du kan låne for, ved at benytte dig af Nykredits låneberegner. Her kan du udregne et lån ud fra helårsbolig, fritidsbolig eller andelsbolig. Her skal du bare indtaste boligens pris, samt din egen udbetaling. Du kan også justere resultatet efter løbetid og afdragsfrihed. Du kan benytte dig af Nykredits låneberegner i dag, ved at klikke lige her.

Nykredits billån

Hvis du står og overvejer at købe en ny bil eller måske købe en brugt bil, men ikke helt har det økonomiske rum til at gøre det på egen hånd, så er der god hjælp at hente hos Nykredit. Nykredit har nemlig nogle gode og stabile billån, som passer til netop dine behov. Dog skal du være opmærksom på at mærke, årgang osv. Har en indflydelse, desuden også om bilen er ny eller brugt. Her får du lidt om fordelene, ved at tage et billån hos Nykredit:

 • Intet krav om udbetaling.
 • Lave etableringsomkostninger.
 • Variabel rente og op til 10 års løbetid.

Når du skal vælge den bedste finansieringsløsning, skal du blandt andet tage højde for rentesatsen, lånets løbetid og alternative finansieringsmuligheder. Det kan være en rigtig god idé, at kontakte Nykredit, for at få mere afvide, omkring hvor det egentlig fungerer.

Bilmærke, model og antal kilometer på literen er selvfølgelig vigtige faktorer, men først og fremmest bør du overveje, hvordan du vil finansiere dit nye køretøj. Så har du et godt udgangspunkt, når du skal ud og finde lige netop den bil, der passer til dig.

Du kan finansiere din bil på flere måder i Nykredit, det kan du læse meget mere om, ved at klikke lige her.

Hvordan fungerer Nykredits andelsboliglån?

Hvis du står og skal til at købe en andelsbolig eller finansiere renoveringen af din andelsbolig, kan det uden tvivl, være at smart træk, at tage et andelsboliglån hos Nykredit. De har nemlig et rigtig godt andelsboliglån. Du får en løbetid på op til 30 år, samt et lån du afdrager løbende på. Når du køber en andelsbolig, skal du have en passende udbetaling, min. 5%. Du kan låne op til 100% af andelens værdi. Udbetalingens størrelse afhænger blandt andet af købsprisen og andelsforeningens økonomi og gæld. Nykredit foretager en vurdering til brug for låneudmåling. Der kan være omkostninger forbundet med dette.  Vær opmærksom på, at der gælder særlige regler ved køb af andelsbolig. Du kan læse meget mere om Nykredits andelsboliglån, ved at klikke lige her.

Hvad er Nykredit netbank?

Som kunde hos Nykredit, får du adgang til den digitale netbank, hvor du kan få overblik over din saldo, dit forbrugsoverblik, betalingsservice aftaler, og meget andet, som f.eks.:

 • Få overblik over dine kort og konti.
 • Betale regninger og overføre mellem konti.
 • Oprette kontoovervågning.
 • Spærre kort.
 • Lave geografisk spærring på dine kort.
 • Få overblik over dit forbrug med Forbrugsoverblik.
 • Få overblik over dine realkreditlån og regne på omlægning.
 • Handle værdipapirer.
 • Få overblik over dine forsikringer.
 • Bestille valuta.

Hvis du er mellem 13 og 17 år

Har du en løn- eller opsparingskonto i Nykredit, kan du selv holde styr på dine penge i din egen netbank, som du både kan bruge på pc, tablet og smartphone.

Er du mellem 13 og 14 år får du adgang til din netbank via et bank NemID, og er du mellem 15 og 17 år kan du bruge det offentlige NemID.

Du kan læse meget mere om netbank hos Nykredit, ved at klikke lige her.

Ingen kommentarer endnu!

Your Email address will not be published.